Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod KennisKoord

KennisKoord

 17,99

  • Dit Triviaspel heeft wel 1400 vragen!
  • Ga in teams de strijd aan en trek het touw naar jouw winzone!
  • Dit spel is ook geschikt voor grote groepen!
  • De doos wordt omgetoverd tot de KennisKoord arena!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ontdek Kenniskoord, trek de vlag naar je winzone om het spel te winnen! In dit triviaspel gaan twee teams de strijd aan in een spel waarbij intelligentie belangrijker is dan kracht. Beantwoord JA-NEE vragen en kijk of jij een stapje dichter bij de winzone komt. Kan jouw team de vlag naar de winzone trekken om het spel te winnen?

Spelomschrijving KennisKoord

Om te kunnen starten met het spel zal de doos omgetoverd moeten worden tot arena. Vouw de doos uit en plaats het touw door de aangegeven gaten. Plaats daarna het vlaggetje in het midden. Deel aan elk team een JA en een NEE kaart uit overeenkomend met de door hen gekozen kleur. Plaats de kaarten in de kaarthouder met de gele kant naar voren en de kaart aangeduid als eerste kaart vooraan. Dan wordt er in elk team één speler gekozen als vragensteller, deze wisselen elke beurt zodat iedereen de vraag door kan lezen.

Tijdens het spelen zal de vragensteller de vraag stellen die door de kaarthouder wordt getoond. Elk team heeft kort de tijd om in het geheim te overleggen. Wanneer beide teams een beslissing hebben gemaakt laten ze tegelijk het antwoord zien door één van de kaarten naar voren te schuiven. Wanneer beide teams het goede antwoord geven, of niemand het goede antwoord geeft, ga je verder naar de volgende vraag en verplaatst het vlaggetje niet. Heeft één van de teams het goed? Dan mogen zij de vlag één vakje naar hun toe trekken. Bij elke volgende kaart gaat het aantal vakjes dat je op mag schuiven met één omhoog.

Er zijn ook bepaalde actievlakken. Deze vlakken kunnen je helpen om te winnen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel vakjes een vraag telt, heb je een tegenovergesteld vak, en een vak waarbij je dubbele punten kunt verdienen.

Wanneer een team bij de winzone komt heeft de tegenstander nog één laatste trekpoging. Dit kan ervoor zorgen dat de vlag weer één vak hun kant op gezet mag worden. Om dit te doen moet de verliezende partij alle 6 de vragen goed hebben die op de kaart staan.

Het team na de laatste trekpoging als eerste op de winzone komt wint het spel!

Inhoud KennisKoord
  • 121 dubbelzijdige kaarten
  • 1 touw
  • 1 vlag
  • 1 kaartenhouder
  • 1 speelbord
  • Handleiding
Vergelijkbare producten

Wij hebben nog meer partyspellen, bekijk deze ook eens!

Gewicht 454 g
Afmetingen 54 × 127 × 191 mm
Leeftijd

12+

Aantal spelers

Speelduur

Artikelnummer

932006.006

EAN code

8720077320062

Spelsoort

Partyspel

Taal spel

Nederlands

Merk

Goliath

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

CE-markering

Zichtbaar

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!