Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

De voordelen van een Kubus: Ontdek wat je in je hebt

🧠 Het stimuleren van je geest: De Nexcube daagt je brein uit en houdt je geest scherp. Het biedt een plezierige en intellectuele hobby welke volledig op je eigen snelheid uit te voeren is.

🌟 Cognitieve Vaardigheden: Stimuleert probleemoplossend denken, ruimtelijk bewustzijn en kritisch denken terwijl je bezig bent met het oplossen van de kubus.

🙌 Geduld en Doorzettingsvermogen: Verbeterd geduld en doorzettingsvermogen terwijl je steeds beter wordt in het oplossen van de kubus, belangrijke levenslessen.

🔍 Het herkken van patronen: Stimuleert creativiteit doormiddel van het herkennen van patronen, kleuren en algoritmes, stimuleert verbeelding op een tastbare manier.

Waarom Nexcube?

🚀 Anti-wrijving: Supersonische snelheid met aanpasbare elasticiteit en soepele draaibeweging.

🌀 Volledig aanpasbaar: Pas je kubus naar je wensen aan! Verander de elasticiteit naar je eigen stijl. Niks staat je nog in de weg om hoogwaardige snelheden te behalen.

🏁 Geen stickers, perfecte grip.

Onze Nexcube producten

Nexcube 2×2

NexCube 2×2 Beginner is de versie voor beginnende speedcubers. Het maakt deel uit van de NexCube-collectie, de best presterende kubus op de markt en de enige die tijdens het wereldrecord is gebruikt.

Bekijk

Nexcube 3×3

De NexCube 3×3 Classic is een zeer complete speedcube van de hoogste kwaliteit. Deze cube is gemaakt voor zowel beginnende- als gevorderde spelers.

Bekijk

Nexcube 4×4

Voeg een nieuwe uitdaging toe aan je speedcubing met de Nexcube 4×4. Deze kubus biedt meer uitdaging dan de 3×3 en 2×2.Ook heeft deze speedcube een instelbare elasticiteit voor een gepersonaliseerde speelervaring.

Bekijk
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!