Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

De voordelen van een Kubus: Ontdek wat je in je hebt

🧠 Het stimuleren van je geest: De Nexcube daagt je brein uit en houdt je geest scherp. Het biedt een plezierige en intellectuele hobby welke volledig op je eigen snelheid uit te voeren is.

🌟 Cognitieve Vaardigheden: Stimuleert probleemoplossend denken, ruimtelijk bewustzijn en kritisch denken terwijl je bezig bent met het oplossen van de kubus.

🙌 Geduld en Doorzettingsvermogen: Verbeterd geduld en doorzettingsvermogen terwijl je steeds beter wordt in het oplossen van de kubus, belangrijke levenslessen.

🔍 Het herkken van patronen: Stimuleert creativiteit doormiddel van het herkennen van patronen, kleuren en algoritmes, stimuleert verbeelding op een tastbare manier.

Waarom Nexcube?

🚀 Anti-wrijving: Supersonische snelheid met aanpasbare elasticiteit en soepele draaibeweging.

🌀 Volledig aanpasbaar: Pas je kubus naar je wensen aan! Verander de elasticiteit naar je eigen stijl. Niks staat je nog in de weg om hoogwaardige snelheden te behalen.

🏁 Geen stickers, perfecte grip.

Onze Nexcube producten

Nexcube 2×2

NexCube 2×2 Beginner is de versie voor beginnende speedcubers. Het maakt deel uit van de NexCube-collectie, de best presterende kubus op de markt en de enige die tijdens het wereldrecord is gebruikt.

Bekijk

Nexcube 3×3

De NexCube 3×3 Classic is een zeer complete speedcube van de hoogste kwaliteit. Deze cube is gemaakt voor zowel beginnende- als gevorderde spelers.

Bekijk

Nexcube 4×4

Voeg een nieuwe uitdaging toe aan je speedcubing met de Nexcube 4×4. Deze kubus biedt meer uitdaging dan de 3×3 en 2×2.Ook heeft deze speedcube een instelbare elasticiteit voor een gepersonaliseerde speelervaring.

Bekijk

Nexcube cobra

Ontdek de versie van Nexcube Cobra, een uniek en innovatief vormenspel. Met meer dan 100 verschillende vormen om te maken, is het een uitdaging zonder einde!

Bekijk

Nexcube pyramid

 Deze Nexcube Pyramid heeft een driehoekige vorm voor een geheel nieuwe beleving. Deze kubus biedt een uitdaging voor zowel ervaren als startende cubers.

Bekijk
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!