Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod OK Boomer!

OK Boomer!

 19,99

  • Test je kennis van de populaire cultuur van de generatie van je tegenstander.
  • Je speelt in teams op basis van generatie.
  • De teams strijden tegen elkaar, waarbij één speler de rader is en de andere speler de lezer.
  • De speler met de meeste punten op het eind is de winnaar.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

In dit spannende spel nemen jongeren het op tegen de oude rotten in de wereld van populaire cultuur! Oude school versus nieuwe school, een epische strijd om te zien welke generatie het meeste weet van het tijdperk van hun tegenstander. Wie zal er triomferen? Ontdek het tijdens OK Boomer!

Teamverdeling: Oude School versus Nieuwe School

We vormen teams op basis van generatie. Aan de ene kant hebben we de ervaren Boomers en Gen X’ers, geboren voor 1980, die zich verzamelen in het Old School-team. Aan de andere kant hebben we de dynamische Millennials en Gen Z’ers, geboren in of na 1980, die zich verenigen in het New School-team.

De Spelregels OK Boomer!

Eén team begint als de rader, terwijl één speler van het andere team de rol van lezer op zich neemt. De lezer trekt een kaart van de juiste stapel en leest de vraag hardop voor aan de rader. Als de vraag een afbeelding bevat, houdt de lezer het antwoord bedekt en toont het dan aan de rader.

Het rader-team heeft nu 30 seconden de tijd om onderling te discussiëren en het juiste antwoord te bedenken. Samenwerken en kennis delen zijn essentieel om punten te scoren. Als het team de vraag goed beantwoordt, verdienen ze 1 punt. Maar als ze het antwoord niet weten, gaat de beurt naar het andere team.

Slechts één school: De ultieme uitdaging

Voor degenen die een extra uitdaging willen, is er de optie om slechts één school te spelen! Hierbij begint de jongste speler als de rader, terwijl de speler rechts van de rader de rol van lezer op zich neemt. De lezer trekt een kaart en leest de vraag hardop voor aan de rader. Als er een afbeelding is, blijft het antwoord bedekt totdat de rader een gok waagt.

De rader heeft dan 30 seconden om een antwoord te geven. Het wordt een test van individuele kennis en inzicht. Raadt de rader het juiste antwoord, dan verdient hij of zij 1 punt. Is het antwoord fout, dan is de speler links van de rader aan de beurt.

Klaar om de generatiekloof te slechten?

Dus, ben jij klaar om jouw kennis van de populaire cultuur van jouw generatie te laten zien? Bereid je voor op een onvergetelijke en opwindende strijd tussen jong en oud. Ontdek wie het meeste weet in dit triviaspel en bewijs dat jouw generatie de echte kenners zijn!

Inhoud:
  • 220 kaarten (met 4 soorten vragen)
  • Scorebord
  • 2 Potloden
  • Spelregels
Leeftijd

14+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077203594

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!