Home Spellen aanbod OK BOOMER!

OK BOOMER!

 19,99

In dit triviaspel nemen de jongeren het tegen de oude rotten op! Test je kennis van de populaire cultuur van de generatie van je tegenstander.

Je speelt in teams op basis van generatie. En als de spelers ongeveer dezelfde leeftijd hebben, is het een kwestie van iedereen voor zich!

Old School: Boomers and Gen X – geboren voor 1980
New School: Millenials and Gen Z – geboren in of na 1980

Beschrijving

Oude school vs nieuwe school:

1 team begint als de rader. 1 speler van het andere team, begint als de lezer. De lezer trekt een kaart van de juiste stapel en leest deze hardop voor aan de rader. Als de kaart een afbeelding bevat, moet de lezer ervoor zorgen dat hij het antwoord met zijn hand bedekt en het vervolgens aan de rader laat zien.

De vragers hebben 30 seconden om onderling te discussiëren voordat ze antwoord geven. Hebben ze de vraag goed dan krijgen zij 1 punt. Hebben ze de vraag fout dan gebeurt er niks en is het andere team aan de beurt als de rader.

Slechts één school:

De jongste speler gaat eerst als de rader. De speler rechts van de rader is de lezer. De lezer trekt een kaart en leest deze hardop voor aan de rader. Als de kaart een afbeelding bevat, moet de lezer ervoor zorgen dat hij het antwoord met zijn hand bedekt en het vervolgens aan de rader laat zien.

De rader heeft 30 seconden om een antwoord te geven. Is het antwoord goed dan krijgt de rader 1 punt. Hebben ze de vraag fout dan is de speler links van de rader aan de beurt.

Inhoud:
– 220 kaarten (met 4 soorten vragen)
– Scorebord
– 2 potloden
– Spelregels

Extra informatie

Leeftijd

14+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077203594

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!