Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Pang

Pang

 15,99

Een gezellig familiespel, speel zo snel mogelijk je Pangkaartjes in de juiste cijfervolgorde uit maar probeer ook dit bij je tegenstander te verhinderen!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Een gezellig familiespel, speel zo snel mogelijk je Pangkaartjes in de juiste cijfervolgorde uit maar probeer ook dit bij je tegenstander te verhinderen!

Spelomschrijving Pang

Iedere speler ontvangt 10 kaarten, dit wordt de pangstock genoemd. De spelers leggen deze kaarten voor zich op tafel en draaien de bovenste kaart om. Vervolgens krijgt iedere speler 5 kaarten, deze kaarten worden de hand genoemd. De kaarten mogen ingezien worden. Verdeel de overblijvende kaarten in stapeltjes van 5 en leg deze kruiselings op elkaar. Telkens wanneer een speler de kaarten van zijn hand verbruikt heeft, vraagt hij om een nieuw stapeltje. Wanneer een speler kaart nummer 1 in z’n hand heeft, mag hij deze naar het midden van tafel uitspelen. Vervolgens moet deze reeks gevolgd worden door nummer 2, 3 enz. Het is de bedoeling dat in het midden van de tafel series gevormd worden van kaart nummer 1 t/m 15. Deze series vormen de sporten van de ladder. Zo gaat het spel verder totdat een speler als eerste zijn pangstock heeft uitgespeeld.

Inhoud Pang
  • 150 speelkaarten
  • Handleiding
Andere nostalgische spellen

Goliath heeft nog andere nostalgische spellen in het assortiment, zoals Stap Op en Padvinder! Bekijk die spellen ook eens!

Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808706033

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!