Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home ➜ Spellen aanbod ➜ Piet Snot

Piet Snot

 19,99

 • Piet snot is een grappig en actief spel.
 • Rol de dobbelsteen om te bepalen wat je moet doen.
 • Pas op dat je niet de verkeerde snottebel uit zijn neus trekt.
 • Het doel is om als laatste over te blijven in het spel.

✓ Gratis verzending vanaf â‚Ŧ20,-
✓ Veilig betalen
✓ 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Betreed de wereld van lachwekkende chaos en vieze neuzen met Piet Snot, het grappige en vermakelijke kinderspel dat jonge spelers uitdaagt om de juiste snottebel te pakken zonder de boel te laten ontploffen in lachen! Help jij Piet om zijn neusproblemen op te lossen? Bereid je voor op lachbuien terwijl je dit knotsgekke avontuur aangaat.

Piet Snot heeft last van een vieze neus en heeft jouw hulp nodig om de juiste snottebel te pakken. Maar wees op je hoede, want ÊÊn verkeerde beweging en zijn hersenen kunnen zomaar uit zijn hoofd springen! Het doel van Piet Snot is om slim te kiezen en de verkeerde snottebel te vermijden. Met een mix van spanning en hilariteit blijven jonge spelers gegarandeerd in een deuk liggen terwijl ze dit leuke spel spelen.

Spelomschrijving

Voor het spel begint, is het tijd om Piet Snot voor te bereiden op zijn neusuitdaging. Plaats eerst de hersenen in het hoofd van Piet en bevestig vervolgens de snottebel aan de lus, die aan de haak in zijn neus vastzit. Voeg de rest van de snottebellen toe en Piet is klaar om te spelen. De spanning begint te stijgen terwijl de jonge spelers zich afvragen wie als eerste aan de beurt is om de dobbelsteen te gooien.

Elke speler gooit om de beurt de dobbelsteen en de dobbelsteen bepaalt welke actie je moet uitvoeren: 1 snottebel pakken, 2 snottebellen pakken, je beurt overslaan of de speelrichting omdraaien. Het doel is om slim te kiezen en de snottebel die aan de haak vastzit te vermijden. Als een jonge speler per ongeluk de verkeerde snottebel pakt, springen de hersenen van Piet uit zijn hoofd en is de pret voor die ronde voorbij!

De spanning stijgt terwijl de jonge spelers met plezier de dobbelsteen gooien en hun keuzes maken. De laatste persoon die overblijft zonder de verkeerde snottebel te pakken, wordt uitgeroepen tot de winnaar van Piet Snot! Met behendigheid, strategie en een vleugje geluk kunnen jonge spelers het spelmechanisme meester worden en zichzelf tot winnaar kronen.

Met Piet Snot in huis breng je een dosis plezier, uitdaging en lachbuien naar elke speelsessie. Ga de uitdaging aan, pak de juiste snottebel en ontwijk de lachbuien terwijl je het spel van Piet Snot speelt. De combinatie van spanning en humor maakt dit spel een onweerstaanbare keuze voor kinderen die van gezelligheid en plezier houden.

Inhoud Piet Snot
 • Piet snot
 • 1 dobbelsteen
 • 10 snotjes
 • 2 snotjes met een lus
 • 1 piepend springend brein
 • 1 stickervel
 • Spelomschrijving
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere kinderspellen.

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808310513

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!