Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Rolit Tour Edition

Rolit Tour Edition

 17,99

  • Rolit is een strategisch bordspel waarbij spelers blokken en ballen van hun tegenstanders veroveren.
  • Het doel is om de meerderheid van ballen in je eigen kleur op het speelbord te krijgen.
  • Het spel is eenvoudig te leren maar vereist strategisch denken en planning om te winnen.
  • Het spel verbetert strategisch denken, planning en probleemoplossend vermogen, en heeft educatieve voordelen.
  • Door de tinnen verpakking makkelijk mee te nemen.
  • Geschikt voor 2-4 spelers.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Rolit is een fantastisch leuk en spannend spel dat iedereen kan spelen, jong en oud, overal en altijd! Dit spel is nu verkrijgbaar in een handige tinnen reisverpakking, zodat je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu in de auto op de achterbank zit, in de trein of op vakantie bent, met de Rolit Tour Edition heb je altijd plezier bij de hand.

Spelomschrijving

Het spel begint door van de 4 kleuren elk 1 kleur in het midden van het bord te leggen, zodat ze een vierkant vormen. Vervolgens begint de eerste speler door een bal met zijn kleur boven in het veld te leggen. Deze bal moet aansluiten aan de ballen die er al liggen. Dit is het begin van een tactisch spel waarbij spelers hun ballen zo slim mogelijk neerleggen om de ballen in hun eigen kleur te krijgen.

Het doel van het spel is om de meeste ballen van jouw eigen kleur zichtbaar op het bord te hebben. Dit bereik je door ballen van andere kleuren in te sluiten en ze om te rollen naar jouw eigen kleur. Wanneer een bal van jouw kleur aan het begin en het einde van een lijn ligt, dan worden alle ballen ertussen omgerold naar dezelfde kleur.

Het spel gaat kloksgewijs verder tot het bord vol ligt. Dit zorgt voor extra spanning en uitdaging, omdat spelers strategisch moeten spelen om hun ballen op de beste posities te krijgen. Het is aan de spelers om hun vaardigheden en strategieën te gebruiken om de ballen van andere spelers in te sluiten en om te rollen naar hun eigen kleur.

Rolit is niet alleen een spel dat leuk is om te spelen, maar ook een visueel aantrekkelijk spel met heldere kleuren en een modern design. Dit bordspel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 7 jaar en kan worden gespeeld in ongeveer 20 minuten. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie.

Inhoud Rolit Tour Edition

  • Spelbord
  • 36 balletjes
  • Spelregels
Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808708174

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!