Resultaat 1–9 van de 14 resultaten wordt getoond

 • Happie Haai doos Linkerhoek

  Happie Haai

  Gooi de dobbelsteen en verzamel zoveel mogelijk vissen! Maar pas op want Happie Haai ligt op de ...
   26,99 incl. BTW
  Gooi de dobbelsteen en verzamel zoveel mogelijk vissen! Maar pas op want Happie Haai ligt op de loer en kan elk moment omhoog schieten! Verzamel zoveel mogelijk visjes voor hij bijt!
 • Knoeipoes doos Linkerhoek

  Knoeipoes

  Leg jij als eerste alle groenten op het bordje van de Knoeipoes? Let wel op, ze vindt ...
   21,99 incl. BTW
  Leg jij als eerste alle groenten op het bordje van de Knoeipoes? Let wel op, ze vindt groenten niet zo lekker, voor je het weet gooit ze alles weer van haar bordje!
 • Robin Ratel

  Durf jij stiekem een goudklompje van Robin Ratel te pakken? Bij het spel Robin Ratel moet je ...
   25,99 incl. BTW
  Durf jij stiekem een goudklompje van Robin Ratel te pakken? Bij het spel Robin Ratel moet je proberen om zoveel mogelijk goudklompjes te verzamel. Maar kijk uit! Als hij je bijt, ben je al je goudklompen kwijt.
 • Rolit Tour Edition blik Linkerhoek

  Rolit Tour Edition

  Een spel met een verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en win! Het doel van het spel ...
   17,99 incl. BTW
  Een spel met een verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en win! Het doel van het spel is de Rolit-ballen van jouw tegenspelers te blokkeren en dan te veroveren door deze naar je eigen kleur te rollen. Met deze handige reiseditie kun je het speelplezier overal voortzetten.
 • Rummikub Travel Tin blik Linkerhoek

  Rummikub Travel Tour (Tin)

  Rummikub is er nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen ...
   17,99 incl. BTW
  Rummikub is er nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat het spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.
 • Sequence Stacks doos Linkerhoek

  Sequence Stacks

  Sequence, de game zoals je die je kent, maar dan met een twist. Stapel jouw kaarten op ...
   14,99 incl. BTW
  Sequence, de game zoals je die je kent, maar dan met een twist. Stapel jouw kaarten op een van de stapels en probeer een sequence te voltooien. Voor elke sequence ontvang jij een matchende gekleurde chip! Speel strategisch, gebruik jouw speciale kaarten op het juiste moment en win het spel!
 • Shit Happens Winter Editie doos Linkerhoek

  Shit Happens: Familie Editie (NL)

  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor ...
   19,99 incl. BTW
  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor het gezin (14+). De Shit Happens Familie Editie is een leuk en brutaal gezelschapsspel waarin je de ergste situaties ooit tegenkomt. Het is aan de spelers om ze correct te rankschikken op de Shit'O'Meterschaal van 1 tot 100.
 • Shit Happens Familie Editie 110 kaarten doos Linkerhoek

  Shit Happens: Familie Editie 110 kaarten (NL)

  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor ...
   7,99 incl. BTW
  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor het gezin (14+). De Shit Happens Familie Editie is een leuk en brutaal gezelschapsspel waarin je de ergste situaties ooit tegenkomt. Het is aan de spelers om ze correct te rankschikken op de Shit'O'Meterschaal van 1 tot 100. Dit is een extra kaartenset voor het spel.
 • Maak Papa Niet Wakker doos Linkerhoek

  Sshh Maak Papa Niet Wakker

  De klassieker 'Maak papa niet wakker' is terug in een nieuwe vorm. Trek in chocola midden in ...
   21,99 incl. BTW
  De klassieker 'Maak papa niet wakker' is terug in een nieuwe vorm. Trek in chocola midden in de nacht? Probeer naar de chocoladetaart te sluipen terwijl pappa snurkt. Maar pas op, want hij slaap heel licht, en overal in huis liggen objecten waarover je kunt struikelen. De zenuwen lopen hoog op, want als papa wakker wordt springt hij uit zijn bed en ben je af. En dan moet je weer van voor af aan beginnen. De eerste die de begeerde chocoladetaart weet te bereiken is de winnaar!

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!