Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Rolit Travel

Rolit Travel

 14,99

  • Rolit is een strategisch bordspel waarbij spelers blokken en ballen van hun tegenstanders veroveren.
  • Het doel is om de meerderheid van ballen in je eigen kleur op het speelbord te krijgen.
  • Het spel is eenvoudig te leren maar vereist strategisch denken en planning om te winnen.
  • Geschikt voor 2-4 spelers en makkelijk mee te nemen.
  • Het spel verbetert strategisch denken, planning en probleemoplossend vermogen, en heeft educatieve voordelen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Rolit is een spannend bordspel waarbij het draait om het rollen van ballen in jouw kleur. Dit is de Travel editie van het spel, wat betekent dat het compact is en gemakkelijk mee te nemen op reis. Rolit Travel begint met een vierkant van vier verschillende kleuren ballen in het midden van het speelveld. De eerste speler legt een bal van zijn kleur bovenaan het veld, aansluitend op een andere bal.

Maar pas op, want de andere spelers zullen er alles aan doen om jouw kleur ballen te blokkeren en hun eigen kleur ballen in het spel te krijgen. Als er een of meerdere ballen gevangen komen te liggen tussen twee ballen van dezelfde kleur, dan mogen deze ballen omgerold worden naar dezelfde kleur. Een slimme tactiek kan dus resulteren in meerdere ballen van dezelfde kleur, en dat betekent meer kans op de overwinning!

Rolit is een eenvoudig en leuk spel dat geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar en voor 2 tot 4 spelers. Het spel kan snel worden opgezet en is gemakkelijk te leren. Maar vergis je niet, er zit wel degelijk strategie achter het plaatsen van de ballen. Het spel is uitdagend genoeg voor volwassenen en biedt veel speelplezier voor het hele gezin.

De Travel Edition van Rolit heeft een mooie vormgeving en hoogwaardige kwaliteit ballen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie of naar een vriendenweekend. Wie heeft aan het einde van het spel de meeste ballen van zijn kleur zichtbaar en wint het spel? Rolit Travel Edition is een gezellig familiespel waar je lang speelplezier aan zult beleven.

Inhoud van Rolit Travel

  • 1 Spelbord
  • 64 Rolit-ballen
  • Spelregels
Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808709263

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!