Home Spellen aanbod Rolit

Rolit

 26,99

Het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en…win! Blokkeer en verover de Rolitballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. De winnaar is degene, wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt. Een echt familiespel!

Beschrijving

Rolit is het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en…win! Blokkeer en verover de rolit-ballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. De winnaar is degene, wiens kleur op het spelbord het meest voorkomt. Rolit is geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen… Dus een echt familiespel!

Spelregels Rolit

Het spelbord toont een rooster van 8×8 vakken. In de middelste vier vakken worden vier Rolit-ballen met de verschillende kleuren naar boven geplaatst. Elke speler kiest een spelerskleur. Het spel wordt gespeeld in de richting van de klok.

In zijn beurt plaatst de speler een Rolit-bal met zijn kleur naar boven op een leeg vak op het spelbord. Hij mag een Rolit-bal op een vak plaatsen als hij daarmee één of meer Rolit-ballen van zijn medespeler(s) insluit tussen een eigen Rolit-bal en de zojuist geplaatste Rolit-bal. Alle ingesloten Rolit-ballen worden nu gedraaid, zodat de kleur van de actieve speler boven ligt. Als een speler volgens deze regel geen Rolit-bal kan plaatsen, mag hij een Rolit-bal op een vak naar keuze plaatsen, naast een willekeurige andere Rolit-bal. De beurt gaat nu naar de volgende speler.

Het spel eindigt als alle vakken zijn bezet. De speler die de meeste Rolit-ballen met zijn kleur boven op het spelbord heeft liggen, is de winnaar van het spel.

Inhoud van het spel
  • Spelbord
  • 64 Rolit balletjes
  • Spelregels

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808708020

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!