Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Rolit

Rolit

 24,99

  • Rolit is een strategisch bordspel waarbij spelers blokken en ballen van hun tegenstanders veroveren.
  • Het doel is om de meerderheid van ballen in je eigen kleur op het speelbord te krijgen.
  • Het spel is eenvoudig te leren maar vereist strategisch denken en planning om te winnen.
  • Geschikt voor 2-4 spelers en elke ronde duurt ongeveer 30 minuten.
  • Het spel verbetert strategisch denken, planning en probleemoplossend vermogen, en heeft educatieve voordelen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Rolit is een geweldig strategisch bordspel dat perfect is voor spelers van alle niveaus en leeftijden. Het spel is gemakkelijk te leren, maar vereist wel strategisch denken en planning om te winnen. De eenvoudige regels en snelle gameplay maken het ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie, of zelfs voor een lunchpauze op het werk!

Rolit is ontworpen voor 2 tot 4 spelers en elke ronde duurt ongeveer 30 minuten. Het spel wordt geleverd met een speelbord en 64 ballen in vier verschillende kleuren: blauw, groen, rood en geel. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk ballen van je eigen kleur op het bord te krijgen en zo de meerderheid te behalen.

Maar er is een twist in het spel. De ballen van je tegenstander kunnen van kleur veranderen als je de juiste strategie toepast! Door je eigen ballen op de juiste manier te plaatsen, kun je de ballen van je tegenstander omdraaien en van kleur veranderen, waardoor je een voorsprong krijgt op het spel. Het spel blijft hierdoor uitdagend en spannend tot het einde.

Rolit is niet alleen leuk om te spelen, maar het heeft ook tal van educatieve voordelen. Het verbetert het strategisch denken, de planning en het probleemoplossend vermogen van spelers. Het spel vereist dat spelers vooruitdenken en anticipeert op de zetten van de tegenstander, wat bijdraagt aan de cognitieve ontwikkeling van spelers.

Het compacte formaat van het spel maakt het gemakkelijk om mee te nemen en overal te spelen, zoals op vakantie, in het park of gewoon thuis. Het is ook een geweldig cadeau voor iedereen die van bordspellen houdt.

Inhoud van het spel
  • Spelbord
  • 64 Rolit balletjes
  • Spelregels
Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808708020

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!