Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home ➜ Spellen aanbod ➜ Rummikub Woord

Rummikub Woord

 19,99

  • Een innovatieve variant van het populaire Rummikub-spel, waarbij woorden worden gebruikt in plaats van cijfers, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan het traditionele spel.
  • Het spel biedt een interactieve en uitdagende ervaring, waarbij spelers worden uitgedaagd om hun woordenschat en strategisch denkvermogen te gebruiken om zo veel mogelijk woorden te maken met de beschikbare stenen.
  • Met flexibele regels is Rummikub Woord geschikt voor een breed publiek, van gezinnen tot vriendengroepen, en biedt het de mogelijkheid voor spelers van verschillende niveaus om samen plezier te hebben.
  • De spannende eindfase voegt een extra laag van opwinding toe aan het spel, waarbij spelers proberen alle stenen op tafel te leggen om hun punten te verdubbelen en de overwinning binnen te halen.

✓ Gratis verzending vanaf â‚Ŧ20,-
✓ Veilig betalen
✓ 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Het alombekende Rummikub spel is er nu ook met woorden! Daag vrienden en familie uit met het nieuwe Rummikub Woord. Probeer zo veel mogelijk woorden te maken met de stenen op je plankje en op tafel om punten te scoren. De strategie en speelplezier maken dat dit spel geschikt is voor elk gezelschap.

Spelomschrijving

De stenen worden allemaal op de kop op tafel gelegd en geschud. Elke speler pakt vervolgens een steen. De speler met de letter die het dichtst bij de A komt begint. Elke speler pakt 14 stenen en legt deze op zijn plankje. Elke speler moet eerst een eigen woord opleggen met minimaal 6 letters. De volgende beurt moeten ze een woord maken met minimaal 3 letters, of moeten ze minimaal ÊÊn letter aanleggen aan bestaande woorden.

Gedurende het spel moeten de spelers minimaal 7 stenen op hun plankje hebben liggen. Elke speler vult dus zijn plankje aan tot 7 stenen na elke beurt. Als een speler niet op kan leggen pakt hij een steen uit de pot en is zijn beurt voorbij.

Lukt het een speler om tijdens zijn beurt al zijn stenen op tafel te leggen? Dan tellen de punten dubbel.

Het spel eindigt als alle stenen uit de pot zijn gehaald en er niet meer aangelegd kan worden. De speler met de meeste punten wint het spel.

Inhoud Rummikub Woord

  • 112 Stenen: 110 spelstenen + 2 Jokers
  • 4 Opzetplankjes + Pootjes
  • Instructies
Vergelijkbare spellen

Wij hebben nog meer versies van Rummikub, bekijk deze ook eens!

Gewicht 781 g
Afmetingen 270 × 270 × 50 mm
Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

Artikelnummer

930994.006

EAN code

8720077309944

Spelsoort

Strategiespel

Taal spel

Universeel

Merk

Goliath

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

CE-markering

Zichtbaar

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!