Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home ➜ Spellen aanbod ➜ Schetenjagers

Schetenjagers

 19,99

  • Kinderen bluffen hun weg naar de overwinning!
  • Raad de stiekeme stinkerd en verdien extra punten!
  • Bevat een scheetmachine die te bedienen is met een afstandsbediening.
  • Voor 3-4 spelers vanaf 4 jaar!

✓ Gratis verzending vanaf â‚Ŧ20,-
✓ Veilig betalen
✓ 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

In het hilarische spel Schetenjagers ontdek je wie stiekem scheten laat of probeer je ermee weg te komen! Elke speler kiest een Stankwolkje en probeert zijn scheten geheim te houden. De ‘HOT’ afstandsbediening activeert de Scheetmachine. Verdien punten door andere spelers te misleiden of juist de stiekeme schetenliefhebber te ontmaskeren. De speler met de meeste punten na 3 rondes wint!

Spelomschrijving Schetenjagers

Ontdek tijdens het spel Schetenjagers wie stiekem scheten laat of zorg dat jij ermee wegkomt! In dit hilarische spel is het jouw taak om niet te verraden dat jij de scheten laat, of juist te ontdekken wie er wel verantwoordelijk is voor die ontsnappende windjes. Elke speler kiest een Stankwolkje om mee te spelen en pakt de overeenkomstige Stink-token, samen met ÊÊn JIJ-stinkt pijl. Iedereen plaatst zijn Stankwolkje op het Scheten scoreboard op de 0. Plaats alle Stink-tokens op de grijze pijl in de ruimte onder de Stink Schaal, wijzend naar 0. Druk op de grote rode knop op de Scheetmachine om het spel te starten.

Leg alle afstandsbedieningen op tafel, met de knoppen naar boven, zodat niemand de achterkant van de afstandsbedieningen kan zien. Sluit je ogen en hussel de afstandsbedieningen op tafel zonder ze op te pakken, en elke speler pakt er een. Spelers moeten hun afstandsbedieningen onder de tafel of in hun hand verbergen en stiekem eronder kijken om te zien of ze een ‘HOT’ of ‘NOT’ afstandsbediening hebben. Alleen de ‘HOT’ afstandsbediening zal de Scheetmachine activeren! Zorg ervoor dat je niet onthult welke afstandsbediening je hebt aan andere spelers.

Tijdens elke ronde, houd je de score bij op de Stinkie Tracker van het Scheten Scoreboard.

  • Als jij de stiekeme stinkerd bent, verdien je 1 punt voor elke speler die je hebt misleid – maar pas op; correcte/incorrecte beschuldigingen kunnen elkaar compenseren. Bijvoorbeeld, als je 2 spelers misleidt maar betrapt wordt door 1 speler, beweeg je slechts 1 punt vooruit op de Stinkie Tracker (naar de positieve cijfers).
  • Als jij de stiekeme stinkerd bent en niemand hebt misleid, waren je scheten te heftig! Beweeg 1 punt achteruit op de Stinkie Tracker voor elke speler die je correct heeft beschuldigd (naar de negatieve cijfers).
  • Als je de stiekeme stinkerd correct hebt ontmaskerd – fantastisch! Beweeg 1 punt vooruit!
  • Als je een speler ten onrechte beschuldigt, beweeg je je Stinkie Tracker 1 punt achteruit en schaam je.

De speler met de meeste punten na 3 rondes wordt bekroond tot winnaar!

Vergelijkbare producten

Wij hebben nog meer kinderspellen, bekijk deze ook eens!

Gewicht 549 g
Afmetingen 70 × 200 × 270 mm
Leeftijd

4-7

Aantal spelers

Speelduur

Artikelnummer

932614.006

EAN code

8720077326149

Taal spel

Nederlands

Spelsoort

Kinderspel

Merk

Goliath

Doelgroep

Kinderen

CE-markering

Zichtbaar

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!