Home Spellen aanbod Sequence Harry Potter

Sequence Harry Potter

 32,99

Sequence met Harry Potter. Het klassiek bordspel, met Harry Potter, Severus Sneep, Ron Wemel, Nymphadora Lupos-Tops en Sybilla Zwamdrift. En ook de afdelingen Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich zijn present.

Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn. Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen.

De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijen op het bord te vormen. Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rij dacht te kunnen vormen.

Vooral met het teamspel heeft Sequence een spannende dynamiek: welk team voelt elkaar het beste aan?

Speel het spannende Sequence met de Harry Potterfiguren: Dat is dubbel spannend in één spel.

Beschrijving

Met twee of drie spelers speel je individueel; met meer spelers speel je in teams. Teamgenoten zitten niet naast elkaar.

Alle spelers krijgen een aantal kaarten. Iedere kaart staat ook 2 x afgebeeld op het speelbord. In Sequence Original zijn dat gewone kaartafbeeldingen, hier natuurlijk Harry Pottermotieven.

Om beurten speel je een kaart en mag je op een van de corresponderende vakjes een fiche van jouw kleur leggen. Je moet proberen op het bord met jouw fiches een rij te vormen.

Rijen van 5 fiches. Dus kijk goed op welk van de twee vakjes op het bord je jouw fiche legt. Waar kun jij een rij vormen? Waar kun je je medespelers dwars zitten? Gelukkig zijn er ook Griffoendor- en Zwadderichkaarten.

Die helpen je enorm of je kan er je medespelers mee dwarszitten. In het spel met teams is het belangrijk dat temgenoten goed samenwerken.

Inhoud:
een groot speelbord (met Harry Pottermotieven)
135 fiches (onyx, goud en zilver)
104 speelkaarten
Spelregels

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077199590

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!