Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Sequence Junior Paw Patrol

Sequence Junior Paw Patrol

 19,99

  • Het bekende Sequence Junior spel met jouw favoriete Paw Patrol personages.
  • Spelers krijgen drie kaarten en spelen een kaart om een fiche op het bijbehorende Paw Patrol held op het bord te plaatsen.
  • Het doel is om rijtjes van 4 fiches op het bord te vormen en strategisch te spelen, aangezien elke Paw Patrol personage twee keer voorkomt.
  • Speciale Burgermeester kaarten geven spelers de vrijheid om een fiche op een willekeurige plek te plaatsen of de fiches van andere spelers te verwijderen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Het welbekende Sequence spel is er nu ook in een Paw Patrol variant. Speel het leuke en strategische Sequence spel met jouw favoriete Paw Patrol personages. In deze versie van Sequence Junior zijn de kaarten omgetoverd tot afbeeldingen van jouw Paw Patrol helden zoals Skye, Chase, Rubble en nog veel meer! Het doel van Sequence Junior Paw Patrol is om 4 fiches op een rij te krijgen op het speelbord. Dit doe je door een kaart te spelen en een fiche neer te leggen op het overeenkomende plaatje op het spelbord.

Om het spel te beginnen plaats je allereerst het bord in het midden van de tafel. Dit speelbord bevat 42 vakjes met verschillende Paw Patrol personages. De hoeken van het spelbord zijn leeg. Deze hoeken tellen al als een fiche. Dit betekent dat je vanuit de hoek dus maar 3 fiches op een rij hoeft neer te leggen om te winnen!

Vervolgens verdelen de spelers de fiches en worden de kaarten geschud. Elke speler krijgt 3 kaarten, de rest van de kaarten leg je naast het bord. Om de beurt legt de speler een kaart neer en legt een fiche op de overeenkomende Paw Patrol personage. Maar let goed op, want elk personage staat 2 keer op het bord. Je kan dus kiezen waar het fiche neergelegd wordt. Na elke beurt pakken de spelers weer een kaart. Het is dus de bedoeling dat alle spelers altijd 3 kaarten in de hand hebben.

Om het spel nog wat spannender te maken zijn er ook 2 burgemeesters toegevoegd. De kaart van Burgermeester Goodway zorgt ervoor dat je willekeurig een fiche neer mag leggen op het bord. Een kaart van Burgermeester Humdinger betekent dat je een fiche van de tegenstander van het bord mag halen. Speel tot iemand 4 fiches op een rij heeft. Die speler is de winnaar van het spel!

Vergelijkbare producten

Wij hebben nog meer versies van Sequence, bekijk deze ook eens!

Gewicht 750 g
Afmetingen 50 × 267 × 267 mm
Leeftijd

3+

Aantal spelers

Speelduur

Artikelnummer

932016

EAN code

8720077320161

Spelsoort

Kinderspel

Taal spel

Nederlands

Merk

Goliath

Doelgroep

Kinderen

CE-markering

Zichtbaar

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!