Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Sequence Stacks

Sequence Stacks

 14,99

  • Sequence Stacks is een variant van het populaire spel Sequence.
  • Het doel is om als eerste speler vijf Sequences te vormen, rijen van vijf fiches.
  • Speel kaarten in oplopende volgorde om Sequence stapels te maken.
  • Gebruik speciale kaarten strategisch om je tegenstanders te dwarsbomen.
  • Het spel bevat 120 speelkaarten, 40 Sequence fiches en een handleiding.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Sequence Stacks, het spel zoals je die je kent, maar dan met een twist. Stapel jouw kaarten op een van de stapels en probeer een sequence te voltooien. Voor elke sequence ontvang jij een matchende gekleurde chip! Speel strategisch, gebruik jouw speciale kaarten op het juiste moment en win het spel!

Spelomschrijving Sequence Stacks

De speler die links van de deler zit, begint als eerste en het spel gaat dan naar links. Als je aan de beurt bent, kun je zoveel kaarten uit je hand spelen als mogelijk is. Om een SEQUENCE stapel te vormen, moet je een 1 kaart of joker van die kleur spelen. De stapel moet vervolgens in volgorde van 1,2,3,4,5 verder worden samengesteld.
Let op: als je aan de beurt bent, hoef je geen SEQUENCE stapel te voltooien om te kunnen spelen.

Als je niet meer kunt spelen, moet je één kaart uit je hand open voor je neerleggen en zo je eigen persoonlijke weglegstapel vormen. Na het wegleggen pak je tot vijf kaarten bij van de afneemstapel. Daarmee is je beurt voorbij. Als je vergeet tot vijf kaarten bij te pakken, moet je de volgende ronde met alleen de kaarten in je hand spelen. De rest van het spel dient de bovenste kaart van je weglegstapel als een extra kaart die je tijdens je beurt kunt spelen, net als de kaarten in je hand. Als je bovenste weglegkaart is uitgespeeld, kun je verder spelen met de volgende kaart eronder, enzovoort. Let op: Je krijgt maar één weglegstapel, dus kies je kaarten verstandig!

Als je tijdens je beurt alle vijf de kaarten in je hand kunt spelen zonder ze weg te leggen, pak je er nog vijf en speel je verder tot je geen zetten meer over hebt – leg dan weg en eindig je beurt zoals gewoonlijk. Als je een SEQUENCE stapel voltooit, worden de kaarten opzij gelegd, zodat een uit-het-spel-stapel ontstaat. Je neemt dan een SEQUENCE fiche van dezelfde kleur en legt die bij je weglegstapel. Als de afneemstapel op is, schud je de kaarten van eerder gemaakte SEQUENCE goed door elkaar en maak je en nieuwe afneemstapel.

Speciale kaarten

Je mag speciale kaarten alleen gebruiken als je aan de beurt bent (behalve de blok kaart) door ze op de uit-het-spel-stapel te leggen. Je beurt eindigt niet met het uitspelen van een speciale kaart – je moet nog steeds een kaart wegleggen naar je persoonlijke weglegstapel om je beurt te beëindigen.
Skip Card / Sla over kaart – de volgende speler wordt overgeslagen als deze kaart wordt gespeeld.
Reverse Card / Omkeer kaart – Deze kaart draait de speelrichting om. In een spel met twee spelers werkt deze kaart als een Sla over kaart.
Wild Card / Joker kaart – Deze kaarten nemen de plaats in van elk willekeurig getal, maar moeten wel gebruikt worden op de SEQUENCE stapel van dezelfde kleur.
Steal a Card / Steel een kaart – Steel de bovenste kaart van de weglegstapel van een andere speler of een kaart uit hun hand.
Steal a Chip / Steel een fiche – Gebruik deze kaart om een fiche van een andere speler te stelen. Deze kaart kan niet gebruikt worden om het spel mee te winnen.
Block Card / Blok kaart – Gebruik deze kaart op elk willekeurig moment om de SEQUENCE van een andere speler te blokkeren. Als een andere speler bijvoorbeeld een 5 kaart neerlegt, wordt door het spelen van de blok kaart de SEQUENCE onmiddelijk uitgeschakeld. De stapel wordt dan weggegooid en niemand krijgt de fiche.

Doel van het spel

Het doel van het spel is om als eerste speler een totaal van vijf Sequences (een Sequence is een rij van vijf fiches).

Welke accesoires zijn inbegrepen in Sequence Stacks

In de spellendoos zitten de volgende accesoires:

  • 120 speelkaarten
  • 40 Sequence fiches (20 rode, 20 blauwe)
  • Meertalige handleiding
Gewicht en afmetingen van Sequence Stacks

De compacte doos van het Sequence Stacks kaartspel weegt maar 274 gram en heeft een afmeting van 16,2 x 11,1 x 4,7cm. Dit maakt het kaartspel een ideaal spel om mee te nemen naar vrienden, familie of op reis!

Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere Sequence spellen.

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077262768

Sequence Stacks

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!