Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Shit Happens 50 Shades Of Shit

Shit Happens 50 Shades Of Shit

 19,99

  • Shit Happens is een hilarisch partyspel met ongewenste situaties die gerangschikt moeten worden op de ‘lane of pain’ van 1 tot 100.
  • Het spel bevat kaarten met rankings van 1 tot 100 die spelers moeten rangschikken in hun eigen volgorde.
  • Spelers moeten raden of nieuwe kaarten milder, erger of ergens tussenin zijn ten opzichte van hun basisrangschikking.
  • De 50 Shades of Shit variant is in het Engels.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Shit Happens 50 Shades of Shit: Een onvergetelijke twist op het hilarische spel Shit Happens!

Stap in de wereld van Shit Happens 50 Shades of Shit, een uitdagende variant die zowel afzonderlijk als in combinatie met de klassieke versie kan worden gespeeld. Dit intrigerende spel daagt je uit om het juiste ‘shit-gehalte’ van de kaarten te raden terwijl je ze voorgelezen krijgt. Plaats vervolgens 10 kaarten in overeenstemming met de beruchte Shit’o’Meter om het spel te winnen!

In deze Engelse variant komen alle kaarten met een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Elke speler ontvangt 3 kaarten, die je in gerangschikte volgorde voor je neerlegt, van minst erg (links) naar ergste (rechts). Dit vormt de basis van jouw persoonlijke ‘lane of pain’, klaar om te worden uitgebreid met nieuwe situaties.

Als de speler rechts een nieuwe kaart voorleest zonder deze te laten zien, begint het giswerk. Is de nieuwe kaart milder, erger, of ergens tussenin vergeleken met de basis? Het is aan jou om te raden en de juiste beslissing te nemen. Plaats de kaart bij het juiste punt op je ‘lane of pain’ en bewijs jouw talent voor het inschatten van ongewenste situaties!

Win het spel, als je durft!

De race om te winnen gaat door terwijl je nieuwe kaarten blijft toevoegen aan je ‘lane of pain’. De eerste speler die 10 kaarten neerlegt volgens de Shit’o’Meter, wordt gekroond tot de overwinnaar van 50 Shades of Shit! Durf jij de uitdaging aan om je gevoel voor humor en inschattingsvermogen te testen?

Of je nu een avond met vrienden wilt beleven of een familiemoment wilt delen, 50 Shades of Shit biedt ongetwijfeld een lachwekkende en boeiende ervaring. Dit partyspel zorgt voor vermaak, discussie en ontdekking van de duistere, humoristische kant van het leven.

Probeer 50 Shades of Shit en beleef de levendige momenten die dit spel te bieden heeft! Durf jij het aan om de duistere kant van het leven te ontdekken en te lachen om de absurditeiten van onze menselijke ervaring?

Inhoud
  • 200 Shit Happens kaarten
  • Handleiding
Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere partyspellen.

Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808765276

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!