Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Shit Happens De IJskoude Winter Editie

Shit Happens De IJskoude Winter Editie

 19,99

  • Shit Happens: De IJskoude Winter Editie is een hilarisch partyspel met ongemakkelijke situaties tijdens het kerstfeest.
  • Spelers moeten kaarten rangschikken op hun ‘lane of pain’, met rankings van 1 tot 100.
  • Het doel is om als eerste 10 kaarten correct te rangschikken.
  • Het spel biedt een mix van humor en ongemakkelijke situaties.
  • Het spel is eenvoudig te spelen en dus geschikt voor feestjes en sociale gelegenheden.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ontdek de ultieme hilariteit en winterse weerzin met Shit Happens: De IJskoude Winter Editie! Dit meeslepende partyspel zal je zeker doen huiveren en lachen tegelijk. Bereid je voor op ongemakkelijke situaties tijdens het kerstfeest, terwijl de temperatuur verder onder nul daalt.

Het concept van Shit Happens is simpel maar briljant. Elke kaart in het spel heeft een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Bij aanvang krijgt elke speler 3 kaarten, die ze voor zich neerleggen in oplopende volgorde van minst erg naar ergste rechts. Dit vormt de ‘lane of pain,’ waar jouw onfortuinlijke lot zich zal ontvouwen.

Het avontuur begint wanneer de speler rechts een nieuwe kaart voorleest, zonder deze te tonen. Het is nu aan jou om te raden of deze nieuwe kaart milder of erger is dan de basis, of misschien ergens tussenin. Durf je de uitdaging aan te gaan en je geluk te beproeven?

Wees voorbereid op verrassingen en onverwachte wendingen, want de kaarten kunnen behoorlijk verraderlijk zijn. Het gaat niet alleen om geluk, maar ook om de kunst van het inschatten van de relatieve ergernis van elke situatie.

Wie als eerste 10 kaarten in hun ‘lane of pain’ heeft liggen, is de ultieme winnaar van Shit Happens: De IJskoude Winter Editie! Maar wees gewaarschuwd: je zult misschien met een lach en een traan de koude winteravond doorkomen.

Dus nodig je vrienden uit, geniet van de winterse gezelligheid en daag elkaar uit in dit levensechte partyspel vol grappige en ongemakkelijke momenten. Shit Happens: De IJskoude Winter Editie zal je zeker in de stemming brengen voor een memorabele avond vol plezier en lachen. Durf jij het aan om te ontdekken hoe hoog jouw ‘lane of pain’ zal eindigen?

Inhoud
  • 200 Shit Happens kaarten
  • 1 overduidelijke handleiding

Geschikt voor mensen vanaf 18 jaar.

Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere partyspellen.

Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077265417

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!