Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Shit Happens: Familie Editie – Pocket (NL)

Shit Happens: Familie Editie – Pocket (NL)

 7,99

  • Een brutaal gezelschapsspel voor gezinnen (14+).
  • Rankschik de ergste situaties op de Shit’O’Meterschaal van 1 tot 100.
  • Raad of de situaties milder, erger of ertussen in zitten.
  • In een handige pocket editie.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Welkom bij de Shit Happens Familie Editie – Pocket, een spannend gezelschapsspel dat geschikt is voor het hele gezin (14+). Na het succes van de Shit Happens 18+ editie, hebben we nu een variant ontwikkeld die meer gezinsvriendelijk is, maar nog steeds lekker brutaal en hilarisch. Dit spel neemt jullie mee door de ergste situaties ooit, en het is aan jullie om ze correct te rangschikken op de Shit’O’Meterschaal, variërend van 1 tot 100. Bereid je voor op een hilarische en uitdagende spelervaring!

Spelomschrijving Shit Happens: Familie Editie – Pocket

Bij de Shit Happens Familie Editie – Pocket draait alles om kaarten met rankings van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Elke speler ontvangt 3 van deze kaarten en plaatst ze voor zich neer in een gerangschikte volgorde, waarbij de minst erge kaart aan de linkerkant komt te liggen en de ergste aan de rechterkant. Dit vormt de basis voor het spel.

Nu begint het echte plezier! De speler rechts van je leest een nieuwe kaart voor, zonder deze te laten zien aan de andere spelers. Aan jou de taak om te raden of deze nieuwe kaart milder of juist erger is dan de basis. Het is een uitdagende gok, maar het zal zeker voor veel lachwekkende discussies en strategieën zorgen!

Als je het goed raadt, voeg je de kaart toe aan je rijtje. De spanning stijgt naarmate de rij met kaarten groeit. Wie als eerste 10 kaarten correct heeft gerangschikt, mag zichzelf de glorieuze winnaar van het spel noemen!

Bereid je voor op een avond vol lachen, gieren en brullen met de Shit Happens Familie Editie. Een geweldige manier om quality time door te brengen met je gezin, waarbij jullie elkaars gevoel voor humor en inschattingsvermogen op de proef worden gesteld. Verzamel de familie om de tafel, laat het spelplezier beginnen, en zie wie de meester wordt in het rangschikken van de meest absurde situaties.

Inhoud Shit Happens: Familie Editie – Pocket
  • 110 Shit Happens kaarten
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere partyspellen.

Leeftijd

14+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077265448

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!