Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Shit Happens (NL)

Shit Happens (NL)

 19,99

  • Hilarisch en weerzinwekkend partyspel
  • Rangschik ongewenste situaties op de Shit’O’Meterschaal van 1 tot 100.
  • Raad of de situatie milder, erger of ertussen in zitten.
  • In het Nederlands.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Shit Happens (NL): Hilarisch Leedvermaak in een Partyspel

Leven is een aaneenschakeling van momenten, soms geweldig en soms, nou ja, niet zo geweldig. Het is een rit vol verrassingen en onvoorziene gebeurtenissen. In het meedogenloos eerlijke partyspel genaamd Shit Happens (NL), wordt het leven in al zijn weerzinwekkende glorie omarmd en in een komisch jasje gestoken. Met kaarten die variëren van ranking 1 (niet erg) tot 100 (heel erg), daagt dit spel spelers uit om de ergheid van verschillende ongewenste situaties te beoordelen en ze op hun ‘lane of pain’ te plaatsen.

Het speelplezier van Shit Happens (NL)

Bij aanvang van het spel krijgt iedere speler een set van drie kaarten. Deze kaarten worden vervolgens gerangschikt van minst erg naar het absolute dieptepunt van ellende. Hieruit ontstaat de persoonlijke basis van elke speler, een visuele weergave van hun eigen ‘lane of pain’. Het is een pittige keuze om te beslissen of het zien van je vader in z’n nakie minder erg is dan bijvoorbeeld elke nacht in bed plassen.

De uitdaging gaat verder wanneer de speler aan de rechterkant een nieuwe kaart voorleest zonder de rangschikking ervan te onthullen. Hier komt het strategische element om de hoek kijken. Welke plek in je ‘lane of pain’ is geschikt voor deze nieuwe onfortuinlijke situatie? Is het erger dan die keer dat je telefoon in het toilet viel maar niet zo erg als een publieke blunder die viral ging?

Nederlandstalig Speelplezier voor Elke Gelegenheid

Shit Happens is niet zomaar een spel – het is een bron van lachsalvo’s en momenten van gedeelde herkenning. Dit spel brengt mensen samen en maakt van ongemakkelijke situaties een reden om te gieren van het lachen. Met kaarten die variëren van alledaagse onhandigheden tot extreme scenario’s, biedt Shit Happens (NL) een spectrum van grappig leed waar spelers zich gemakkelijk in kunnen verplaatsen.

Dus waar wacht je nog op? Roep je vrienden bijeen, haal de kaarten tevoorschijn en omarm de onvermijdelijke ups en downs van het leven met een knipoog en een lach. Ontdek wie van jullie de meester is in het beoordelen van de ‘shit’ die het leven op je pad gooit. Shit Happens (NL) is het ultieme spel voor een avond vol vermaak, humor en, nou ja, shit – op een hilarische manier natuurlijk!

Inhoud Shit Happens (NL)
  • 200 Shit Happens kaarten
  • 1 overduidelijke handleiding

Geschikt voor mensen vanaf 18 jaar.

Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere partyspellen.

Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808765481

Shit Happens

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!