Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Shit Happens 18+

Shit Happens 18+

 19,99

  • Hilarisch en weerzinwekkend partyspel
  • Rangschik ongewenste situaties op de Shit’O’Meterschaal van 1 tot 100.
  • Raad of de situatie milder, erger of ertussen in zitten.
  • Rankschik 10 kaarten goed en je hebt het spel gewonnen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Het leven is vol onverwachte wendingen, soms hilarisch, soms weerzinwekkend, en soms gewoon bizar. Shit Happens is het hilarische en levensechte partyspel dat je uitdaagt om allerlei ongewenste situaties te rangschikken op je ‘lane of pain’, variërend van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Durf jij te bepalen wat erger is: “Je vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in bed plassen”? Ontdek het in deze hilarische Engelse versie van Shit Happens!

De uitdaging van rangschikken

Bij Shit Happens krijgt elke speler twee kaarten uitgedeeld. Je plaatst deze kaarten voor je neer in een gerangschikte volgorde, van minst erg (links) naar ergste (rechts). Deze opstelling vormt de basis van jouw ‘lane of pain’, waarin je jouw vermogen om situaties te rangschikken op de proef stelt.

Het is nu aan de speler rechts om een nieuwe kaart voor te lezen zonder deze te laten zien. Hier begint de uitdaging. Jij moet raden of de nieuwe kaart milder of erger is dan de basis, of misschien zelfs ergens tussenin. Denk je dat “het vinden van een spin in je bed” erger is dan “vastzitten in een lift met je ex”? Neem je beslissing en leg de kaart bij het juiste punt op je ‘lane of pain’.

Race naar de overwinning

Het spel gaat verder terwijl je nieuwe kaarten blijft toevoegen aan je ‘lane of pain’. Wie als eerste 10 kaarten heeft liggen, wordt uitgeroepen tot de winnaar van Shit Happens! Het spel biedt hilariteit en discussie, en het zal je vrienden en familie ongetwijfeld op de proef stellen om te zien wie de situaties het beste kan inschatten.

Of je nu een avondje thuis doorbrengt met vrienden, een gezellige familiebijeenkomst organiseert, of gewoon een lach wil delen, Shit Happens is het perfecte partyspel dat voor gegarandeerd vermaak zal zorgen. Het brengt mensen samen, stimuleert discussie en laat je de hilarische en soms pijnlijke kant van het leven ontdekken.

Probeer Shit Happens en ervaar zelf de grappige en onverwachte momenten die dit spel te bieden heeft! Ga de uitdaging aan en laat zien hoe goed jij de ellende van het leven kunt inschatten. Waarschuwing: lachbuien zijn gegarandeerd!

Inhoud:
  • 200 Shit Happens kaarten
  • Handleiding
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere partyspellen.

Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808765252

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!