Home Spellen aanbod Sshh Maak Papa Niet Wakker

Sshh Maak Papa Niet Wakker

 21,99 incl. BTW

De klassieker ‘Maak papa niet wakker’ is terug in een nieuwe vorm. Trek in chocola midden in de nacht? Probeer naar de chocoladetaart te sluipen terwijl pappa snurkt. Maar pas op, want hij slaap heel licht, en overal in huis liggen objecten waarover je kunt struikelen. De zenuwen lopen hoog op, want als papa wakker wordt springt hij uit zijn bed en ben je af. En dan moet je weer van voor af aan beginnen. De eerste die de begeerde chocoladetaart weet te bereiken is de winnaar!

Beschrijving

Hmm, wat heb ik toch een zin in die lekkere taart die in de koelkast staat! Lukt het jou om in de nacht bij de koelkast te komen? Doe wel voorzicht want anders wordt papa wakker!

Spelomschrijving Maak Papa niet Wakker

Zet het bord in het midden van de tafel en leg Papa op het bed in z’n slaappositie. Zet hem nu aan en hoor hem snurken. Iedere speler kiest nu een kleur figuur en de kaartjes worden geschud en verdeeld onder de spelers. Op het bord zie je allerlei verschillende gebeurtenissen die Papa wakker zouden kunnen maken, zoals het vallen van borden, de kat wordt opgeschrikt enzovoorts. Op de kaarten die de spelers hebben gekregen zie je deze gebeurtenissen weer terug. Als je op een vakje belandt waarvan jij dezelfde gebeurteniskaart hebt, dan ben je beschermd en hoef je niet op de knop te drukken. Maar heb je deze beschermkaart niet, dan moet je het aantal keer op de knop naast Papa z’n bed drukken als staat aangegeven op het bord. Pas wel op! Want als Papa wakker schrikt tijdens jouw beurt, word je weer naar bed gestuurd! Wie het eerste bij de koelkast aankomt is de winnaar.

Inhoud van Maak Papa niet Wakker
  • Bord
  • Bed met knop
  • Zestien kaartjes
  • Spelregels

Het spel werkt op twee AA/Lr6 batterijen (niet inbegrepen).

Extra informatie

Leeftijd

5+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808706446

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!