Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Stap Op

Stap Op

 15,99

  • Fietstocht van 100 km in een tactisch kaartspel.
  • Belemmer je tegenstanders terwijl je je eigen weg legt.
  • Leg de vereiste tochten af en fiets als eerste 100 km.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Welkom bij het spannende kaartspel Stap Op! Bereid je voor op een avontuurlijke fietstocht van 100 km door prachtige landschappen, waaronder heidevelden, bossen en de zee. Dit tactische spel draait niet alleen om het slim uitspelen van je eigen kaarten, maar ook om het hinderen van je tegenstanders op weg naar de finish. Ben jij in staat om als eerste de eindstreep te bereiken?

Spelomschrijving

Bij het begin van het spel ontvangt elke speler 5 kaarten. Het spel verloopt met de klok mee, waarbij elke speler om de beurt speelt. Je begint je beurt door een kaart van de stapel te pakken en er vervolgens direct weer een weg te leggen. Op deze manier kun je jouw tegenstanders proberen te hinderen, maar vergeet niet dat je ook je eigen weg moet blijven leggen om vooruit te komen.

De weg naar de overwinning bestaat uit verschillende etappes. Om de 100 km af te leggen, moet je de volgende tochten maken: 8 tochten van 5 km, 4 tochten van 6 km, 2 tochten van 8 km en 2 tochten van 10 km. Je zult al je kaarten strategisch moeten gebruiken om deze afstanden te overbruggen en als eerste de finish te bereiken.

De kaarten in het spel vertegenwoordigen verschillende elementen die je kunt gebruiken om jezelf vooruit te helpen of je tegenstanders te hinderen. Zo zijn er kaarten waarmee je extra kilometers kunt afleggen, kaarten waarmee je een tegenstander kunt blokkeren, kaarten waarmee je sneller kunt fietsen en nog veel meer. Het is aan jou om de beste strategie te bepalen en je kaarten op het juiste moment in te zetten.

Wees echter op je hoede, want je tegenstanders zullen er alles aan doen om jouw voortgang te dwarsbomen. Ze kunnen kaarten spelen die jou vertragen, je kilometers afnemen of je zelfs helemaal blokkeren. Blijf alert en pas je strategie aan om deze obstakels te overwinnen en je weg naar de overwinning voort te zetten.

Dus stap op je fiets, schud de kaarten en maak je klaar om de uitdaging aan te gaan. Zal het jou lukken om de 100 km lange tocht te voltooien en als eerste de finish te bereiken? Het avontuur wacht op je in het spel Stap Op!

Inhoud Stap Op
  • 99 speelkaarten
  • 1 handleiding
Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere strategiespellen

Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808006041

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!