Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Super Sand Classic

Super Sand Classic

 19,99

Haal het plezier van spelen met zand in huis met Super Sand. Dit speciale kinetische speelzand is super zacht, droogt niet uit en is heerlijk om mee te kneden. Het speelzand is antibacterieel en door de speciale structuur maak je met Super Sand Classic de mooiste en leukste figuren. Met Super Sand hoeft niemand zich druk te maken om de troep op te ruimen, want met de speciale magnetische borstel is het zand zelfs makkelijk uit de vloerbedekking op te pakken. Gebruik je creativiteit of één van de vormpjes. De mogelijkheden zijn groot en bedoeld om eindeloos speelplezier te creëren.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Haal het plezier van spelen met zand in huis met Super Sand. Dit speciale kinetische speelzand is super zacht, droogt niet uit en is heerlijk om mee te kneden. Het speelzand is antibacterieel en door de speciale structuur maak je met Super Sand de mooiste en leukste figuren. Met Super Sand hoeft niemand zich druk te maken om de troep op te ruimen, want met de speciale magnetische borstel is het zand zelfs makkelijk uit de vloerbedekking op te pakken. Gebruik je creativiteit of één van de vormpjes. De mogelijkheden zijn groot en bedoeld om eindeloos speelplezier te creëren.

Super Sand Classic Speelzand – Kinetisch Speelzand

Wie vindt het nou niet leuk om een zandkasteel te bouwen? Met het Super Sand Classic pakket heb jij binnen no-time een zandkasteel staan, of iets anders natuurlijk! Gebruik de 4 gevormde mallen om speciale vormen te maken met het zand, en knutsel de mooiste creaties in elkaar!

Super Sand is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden!

Welke accesoires zijn inbegrepen in de Super Sand Classic?

In de case zitten de volgende accesoires:

  • 4 vormpjes
  • 1 bak
  • 400 gram wit zand
Gewicht & afmetingen

Deze variant heeft een afmeting van 26,7x32x6cm en weegt in totaal 811 gram.

Bekijk ook onze andere Super Sand producten!

Leeftijd

3+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808833241

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!