Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Super Sand Dinosaur World

Super Sand Dinosaur World

 29,99

Haal het plezier van spelen met zand in huis met Super Sand. Dit speciale kinetische speelzand is super zacht, droogt niet uit en is heerlijk om mee te kneden. Het speelzand is antibacterieel en door de speciale structuur maak je met Super Sand Dinosaur World Pack de mooiste en leukste figuren. Met Super Sand hoeft niemand zich druk te maken om de troep op te ruimen, want met de speciale magnetische borstel is het zand zelfs makkelijk uit de vloerbedekking op te pakken. Gebruik je creativiteit of één van de vormpjes. De mogelijkheden zijn groot en bedoeld om eindeloos speelplezier te creëren.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Haal het plezier van spelen met zand in huis met Super Sand. Dit speciale kinetische speelzand is super zacht, droogt niet uit en is heerlijk om mee te kneden. Het speelzand is antibacterieel en door de speciale structuur maak je met Super Sand de mooiste en leukste figuren. Met Super Sand hoeft niemand zich druk te maken om de troep op te ruimen, want met de speciale magnetische borstel is het zand zelfs makkelijk uit de vloerbedekking op te pakken. Gebruik je creativiteit of één van de vormpjes. De mogelijkheden zijn groot en bedoeld om eindeloos speelplezier te creëren.

Super Sand Dinosaur World Pack – Kinetisch Speelzand

Waan je helemaal in het dinosaurustijdperk met het te gekke Super Sand Dinosaur World Pack! Gebruik je creativiteit of één van de vormpjes. De Super Sand Dinosaur World Pack bevat maar liefst vier verschillende heldere kleuren. Met de bijgevoegde vormpjes kun je de coolste dinosauriërs namaken van zand. Met deze Super Sand variant is de keuze aan jou.

Super Sand is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden!

Welke accesoires zijn inbegrepen in de Dinosaur World Pack?

In de doos zitten de volgende accesoires:

  • 175 gram oranje zand
  • 175 gram groen zand
  • 175 gram blauw zand
  • 175 gram rood zand
  • 2 dinosaurussen
  • 1 safari jeep
  • 1 vulkaan
  • 2 safari figuren
Gewicht & afmetingen van de Dinosaur World Pack

Deze super sand case heeft een afmeting van 30,8x7x43cm en weegt in totaal 1750 gram.

Bekijk ook onze andere Super Sand producten!

Leeftijd

3+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077242548

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!