Home Spellen aanbod That’s life Gallery Edition: Claude Monet

That’s life Gallery Edition: Claude Monet

 10,99

In deze Gallery Edition: Claude Monet Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Claude Monet verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Monet verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Beschrijving

Hou jij van kunstwerken en vind jij puzzelen leuk? In deze Gallery Edition: Claude Monet Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Claude Monet verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Monet verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Dimensies en gewicht van de puzzel
De That’s Life Gallery Edition: Claude Monet puzzel heeft afmetingen van 68x48cm indien compleet. De doos inclusief puzzel weegt 725 gram. De afmetingen van de doos zijn 27×36,5x6cm. De afmetingen van de doos zijn 27×36,5x6cm.

Verzamel de gehele That’s Life Gallery Edition
Naast de That’s Life Gallery Edition: Claude Monet zijn er nog meer Gallery Editions te verzamelen! Zie hieronder welke edities er nog meer te verzamelen zijn:
That’s Life Gallery Edition: Frans Hals
That’s Life Gallery Edition: Piet Mondriaan
That’s Life Gallery Edition: Leonardo da Vinci
That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh
That’s Life Gallery Edition: Rembrandt van Rijn
That’s Life Gallery Edition: Isaac Israëls
Beschrijving Claude Monet
Claude Monet (1840-1926) was een Franse impressionistische schilder. Een van zijn beroemdste schilderijen heette Waterlelies, die hij vele malen herhaalde in verschillende omstandigheden. Claude Monet begon kunst te studeren aan de universiteit. hij hield niet van de manier waarop kunst werd onderwezen en voegde zich bij de schilder Charles Gleyre in zijn atelier. Hij ontmoette hier andere kunstenaars, onder wie Pierre Auguste Renoir en Alfred Sisley. Ze deelden hun ideeën over schilderen. in 1883 verhuisden ze naar een huis in Giverny waar Monet een grote tuin aanlegde. Claude Monet ontdekte dat zijn tuin hem inspireerde om er afbeeldingen van te maken, met name de waterlelies. Monet gebruikte brede penseelstreken om zijn afbeeldingen op te bouwen en schilderde vrij snel om een ​​idee te krijgen van het licht dat hij in zijn schilderijen kon zien. Als je heel dicht bij een van zijn foto’s komt, is het moeilijk te zien wat er op staat, maar als je een stapje terug doet, wordt alles duidelijk.

That’s Life Puzzels
De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That’s Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?

Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.
Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077229259

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!