Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod That’s Life Puzzel – Toyshop

That’s Life Puzzel – Toyshop

 7,99

Wow, deze puzzel zit vol vermaak! Tijdens het maken van deze puzzel ontdek je de gekste situaties en je komt de meest bijzondere karakters tegen. De That’s Life Toyshop puzzel bestaat uit 1000 stukjes, heeft een afmeting van 48x68cm en is van hoge kwaliteit!

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.
Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

Productomschrijving
Wow, deze puzzel zit vol vermaak! Tijdens het maken van deze puzzel ontdek je de gekste situaties en je komt de meest bijzondere karakters tegen. Na het maken van de puzzel valt elk stukje op zijn plek. Een regenachtige dag wordt ineens een stuk leuker met deze puzzel!

We herkennen deze situaties maar al te goed. Ze komen namelijk allemaal uit het dagelijks leven en we hebben er allemaal wel eens middenin gezeten of van gehoord. De 1000 stukjes geeft een uitdaging aan iedere puzzelaar, beginner of gevorderd.
De That’s Life puzzels zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelfans.

That’s Life Puzzels
De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That’s Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?

Als je niet naar buiten kunt om te spelen is de That’s Life Toyshop puzzel een leuke bezigheid voor de hele familie; voor zowel jong als oud!

Vergelijkbare puzzels
Goliath heeft nog meer vergelijkbare That’s Life puzzels! Bekijk deze ook eens!

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077229075

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!