Home Spellen aanbod The Floor Is Lava

The Floor Is Lava

 21,99

Dit fantastische lava-springspel brengt je in beweging. Tover elke vloer om tot een spannend overlevingscircuit! Bepaal je kleur met de draaischijf en spring naar veiligheid via de verschillende matten. Oh, en vergeet niet dat je vloer niet mag aanraken! De laatste speler die staat, wint. De kaarten met speciale uitdagingen maken dit klassieke en fantasierijke spel er alleen nog maar spannender op. De ideale keuze voor een gezellig avondje met het gezin.

Beschrijving

De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?
De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond.

Spelomschrijving De Vloer Is Lava

De Vloer Is Lava is een spel waarbij spelers net moeten doen alsof de vloer gloeiendhete lava is. Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen. Draai aan de kleurenwijzer en spring vervolgens naar de juiste mat om jezelf in veiligheid te brengen. Het spel wordt steeds moeilijker en spannender. Wie blijft er als laatste over? De vloer is lava is leuk voor het hele gezin en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Door het springen verbetert je kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen.

Specificaties De Vloer Is Lava
  • Afmeting verpakking: 26,5 * 7 * 26,5 cm.
  • Inclusief 25 stap stenen en 1 draaischijf.
  • Speeltijd: 15 – 30 minuten.
  • Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen.
  • Degene die als laatste overblijft wint het spel.
Inhoud
  • 25 gekleurde foammatten
  • 27 opdrachtkaarten
  • 1 draaispinner
  • handleiding
Vergelijkbare spellen

Goliath heeft nog meer vergelijkbare spellen als De Vloer is Lava, zoals De Wielen van de Bus en Picto Rush, bekijk deze ook eens!

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077145320

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!