Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Triominos Junior

Triominos Junior

 21,99

  • Triominos Junior is een leuk, kleurig en spannend spel voor kinderen.
  • Het spel helpt kinderen hun motoriek te ontwikkelen en kleuren te leren herkennen.
  • Spelers verdienen fiches door goed te kijken en slim kleuren en cijfers te combineren.
  • Er is een joker toegevoegd voor meer spanning en variatie speciaal voor de kleintjes.
  • 3 verschillende niveaus

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Triominos Junior: Leerzaam en Plezierig Spel voor Kleine Denkers!

Verrijk het speelplezier van kinderen vanaf 5 jaar met het educatieve Triominos Junior spel. Dit spel neemt jonge spelers spelenderwijs mee in een wereld van kleuren, cijfers en strategisch denken. Met Triominos Junior worden essentiële vaardigheden op een interactieve en leuke manier ontwikkeld, waardoor leren een avontuur wordt!

Spelend Leren met Kleuren en Cijfers:

Dit spel is ontworpen om kinderen te helpen de juiste kleuren en cijfers te combineren. Met 3 niveaus biedt het spel een uitdaging die meegroeit met de spelers, waardoor het spel niet alleen aantrekkelijk blijft voor beginners, maar ook voor meer ervaren jonge denkers.

Niveau 1: Kleuren en cijfers ontdekken

In het eerste niveau maakt het kind kennis met cijfers en kleuren. De cijfers hebben allemaal hun eigen kleur. Dit maakt het makkelijker om de stenen aan te kunnen leggen. De joker en fiches worden tijdens dit spel achterwege gelaten.

Niveau 2: Leren tellen met fiches:

In niveau 2 draait alles om het verdienen van beloningsfiches door de juiste triominossteen aan te leggen. Hierbij moet de gekozen steen aan een zijde dezelfde kleuren en cijfers bevatten als de steen op tafel. Dit simpele, maar boeiende concept stimuleert kinderen om kleuren te herkennen en patronen te ontdekken, terwijl ze zich vermaken.

Niveau 2 bevat zelfs een jokersteen, die een extra laag uitdaging introduceert. Het zorgt ervoor dat kinderen strategische keuzes moeten maken om de jokersteen optimaal te benutten en hun spelvaardigheden verder te ontwikkelen.

Niveau 3: Rekenvaardigheden Oefenen:

Bij niveau 3 blijft de spannende dynamiek van het spel behouden, maar wordt de beloning vervangen door een puntentelling. Hier draait het niet alleen om kleuren en patronen, maar ook om rekenvaardigheden. Spelers moeten de waarden op de triominosstenen optellen, waardoor ze zonder dat ze het doorhebben hun wiskundige denkvermogen aanscherpen.

Samen Leren en Competitie Aangaan:

Triominos Junior stimuleert niet alleen individueel leren, maar ook sociaal samenzijn. Het spel moedigt kinderen aan om samen te spelen, te leren van elkaar en vriendelijke competitie aan te gaan. Met Triominos Junior wordt leren een gezamenlijk avontuur vol plezier en ontwikkeling.

Triominos Junior: De Perfecte Mix van Leren en Spelen!

Kinderen worden uitgenodigd om te ontdekken, te leren en te groeien met Triominos Junior. Dit educatieve spel combineert kleuren, cijfers en strategie op een unieke manier, waardoor het zowel boeiend als leerzaam is. Breng de hele familie bijeen voor dit onvergetelijke avontuur vol plezier en leermomenten met Triominos Junior!

Inhoud
  • 36 Triominos-stenen
  • 60 belongingsfiches
  • 4 Rekjes
  • Spelregels
Leeftijd

5+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808606814

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!