Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren

Home Speelgoed & Outdoor Wahu Buitenspeelgoed

Wahu Buitenspeelgoed

Hier vind je een uitgebreide selectie van buitenspeelgoed, spellen en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. We begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen te stimuleren in hun verbeeldingskracht, en daarom hebben wij alleen de beste speelgoedproducten geselecteerd die hen urenlang bezig zullen houden.

Wij verkopen populaire spellen als Domino Express en Super Sand, die garant staan voor uren speelplezier. Super Sand is een innovatief speelzand dat kinderen in staat stelt om te boetseren en vormen zonder dat het zand aan hun handen blijft plakken, terwijl Domino Express een klassiek spel is waarmee kinderen hun hand-oog coördinatie en probleemoplossende vaardigheden kunnen verbeteren.

Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan buitenspeelgoed, zoals frisbees, ballen en andere spellen waarmee kinderen zich kunnen vermaken met hun vrienden en familie. Of het nu gaat om een middagje buiten spelen, een kinderfeestje of gewoon wat quality time met de familie, ons speelgoedassortiment heeft voor ieder wat wils.

Toont alle 15 resultaten

 • UITVERKOCHTde doos van het outdoor actiespel The Floor Is Lava Outdoor vanuit een linkerhoek

  The Floor Is Lava Outdoor

  The Floor Is Lava Outdoor is een actiespel voor buiten, waarbij het de bedoeling is om niet ...
   19,99
  The Floor Is Lava Outdoor is een actiespel voor buiten, waarbij het de bedoeling is om niet in aanraking te komen met het "lava" (in dit geval gras) door te springen op de verschillende stenen. Het spel bevat een andere spinner, nieuwe stenen, nieuwe manieren om te spelen en zelfs het gebruik van waterballonnen. Lukt het jou om niet in de lava te vallen?
 • UITVERKOCHTWahu Backyard Bash & Splash doos Linkerhoek

  Wahu Backyard Bash & Splash

  De Wahu Bash'n Spash is een bokszak voor de achtertuin die je kinderen deze zomer verkoeld zal ...
   17,99
  De Wahu Bash'n Spash is een bokszak voor de achtertuin die je kinderen deze zomer verkoeld zal houden! Sluit hem aan op je tuinslang om te zorgen voor een continue waterstraal en terugkaatsactie.
 • UITVERKOCHTWahu Hop Skip & Splash doos Linkerhoek

  Wahu Backyard Hop Skip & Splash

  Kinderen zullen dol zijn op deze nieuwe variant van het klassieke hinkelspel met een ingebouwd sproeisysteem. Maar ...
   21,99
  Kinderen zullen dol zijn op deze nieuwe variant van het klassieke hinkelspel met een ingebouwd sproeisysteem. Maar pas op: als je op de verkeerde plek terechtkomt, word je door een straal met koud water geraakt! Een ideale manier om actief bezig te zijn en toch koel te blijven tijdens warme dagen.
 • UITVERKOCHTWahu Backyard Splash & Snake doos Linkerhoek

  Wahu Backyard Splash & Snake

  Wahu Splash & Snake is een 4 meter lange gigantische slang die je zomer anders zal maken ...
   21,99
  Wahu Splash & Snake is een 4 meter lange gigantische slang die je zomer anders zal maken dan alle andere die je je herinnert. Een vrolijk en vriendelijk gazonreptiel dat een zeer koele waterstraal projecteert. Zijn eigenaardigheid? De slang schiet alle kanten op en laat je zo hard als je kan lachen. Er is geen manier om hem te stoppen, maar dit is precies zijn beste kant.
 • Wahu Backyard Super Slide doos Linkerhoek

  Wahu Backyard Super Slide

  Kinderen kunnen op een warme zomerdag een avontuurlijke rit maken langs deze 7,5 meter lange superglijbaan. De ...
   29,99
  Kinderen kunnen op een warme zomerdag een avontuurlijke rit maken langs deze 7,5 meter lange superglijbaan. De Wahu Super Slide is voorzien van een systeem dat voorziet in een continue waterstraal aangesloten op de kraan. De grappige waterbumper staat garant voor een zachte landing. Dit is een van de langste waterglijbanen op de markt.
 • Wahu Hydro Pod Lichtblauw doos Voorkant

  Wahu Hydro Pod

  De Wahu Hydro Pod kun je overal mee naartoe nemen. De Hydro Pod kun je op 15 ...
   9,99
 • De verpakking van de Wahu Phlat Ball Classic Rood vanuit de voorkant

  Wahu Phlat Ball Classic

  Je gooit een schijf, maar vangt een bal! Deze unieke vliegende schijf is in staat om zich ...
   14,99
  Je gooit een schijf, maar vangt een bal! Deze unieke vliegende schijf is in staat om zich tot een heuse bal te transformeren. Druk de onder- en bovenkant stevig tegen elkaar en je Phlat Ball is plat! De Phlat Ball springt vanzelf open tot een bal! Wil je je Phlat Ball meenemen? Druk hem plat en hij past in je tas!
 • Wahu Phlat Ball Junior Blauw Voorkant

  Wahu Phlat Ball Junior

  Je gooit een schijf, maar vangt een bal! Deze unieke vliegende schijf is in staat om zich ...
   9,99
  Je gooit een schijf, maar vangt een bal! Deze unieke vliegende schijf is in staat om zich tot een heuse bal te transformeren. Druk de onder- en bovenkant stevig tegen elkaar en je Phlat Ball is plat! De Phlat Ball springt vanzelf open tot een bal! Wil je je Phlat Ball meenemen? Druk hem plat en hij past in je tas! De diameter in platte toestand is 15 cm.
 • Wahu Phlat Ball Sonic Linkerhoek

  Wahu Phlat Ball Sonic Flash

  Je gooit een schijf, maar vangt een bal! Deze unieke vliegende schijf is in staat om zich ...
   17,99
  Je gooit een schijf, maar vangt een bal! Deze unieke vliegende schijf is in staat om zich tot een heuse bal te transformeren. Met speciale LED-lichteffecten. Druk de onder- en bovenkant stevig tegen elkaar en je Phlat Ball is plat! De Phlat Ball springt vanzelf open tot een bal! Wil je je Phlat Ball meenemen? Druk hem plat en hij past in je tas!
 • UITVERKOCHTDe beide varianten van de Wahu Sea Gliders

  Wahu Sea Gliders

  Wahu Sea Gliders – de ultieme wateravonturen! Deze opwindende waterglijders nemen je mee op een onvergetelijke reis ...
   9,99
 • UITVERKOCHT

  Wahu TriBlade

  De Wahu Triblade in rose, geel of groen, is een innovatieve boomerang met een driehoekig ontwerp die ...
   7,99
  De Wahu Triblade in rose, geel of groen, is een innovatieve boomerang met een driehoekig ontwerp die garant staat voor actief spelplezier in de buitenlucht. Hij heeft een diameter van 29 cm glijdt dankzij zijn aerodynamische ontwerp uiterst soepel door de lucht, en kan daarmee enorme bijzonder grote afstanden afleggen. Als je de Wahu Triblade werpt, komt die steevast als een boemerang naar je teruggevlogen.
 • UITVERKOCHTWahu Wingblade Geel Voorkant

  Wahu WingBlade

  De Wahu Wingblade is verkrijgbaar in het rood, groen of geel. Het is een innovatieve ronde frisbee ...
   7,99
  De Wahu Wingblade is verkrijgbaar in het rood, groen of geel. Het is een innovatieve ronde frisbee die garant staat voor actief speelplezier in de buitenlucht. Hij heeft een diameter van 25 cm en glijdt dankzij zijn aerodynamische ontwerp uiterst soepel door de lucht. De Wahu Wingblade kan bijzonder grote afstanden afleggen
 • De voorkant van de verpakking van de Wahu WingBlade Geel

  Wahu WingBlade Pro

  De Wahu WingBlade Pro is verkrijgbaar in het rood, groen of geel. Het is een innovatieve ronde ...
   9,99
  De Wahu WingBlade Pro is verkrijgbaar in het rood, groen of geel. Het is een innovatieve ronde frisbee die garant staat voor actief speelplezier in de buitenlucht. Dankzij zijn aerodynamische ontwerp glijdt hij uiterst soepel door de lucht, en kan daarmee enorme afstanden afleggen. Vanwege zijn open ontwerp en coating is het heel makkelijk om hem te werpen en vangen.
 • UITVERKOCHTDe verpakking van de Wahu Zoingo Boingo vanuit een linkerhoek

  Wahu Zoingo Boingo

  Waarom lopen of rennen als je kan springen op je Zoingo Boingo? De Wahu Zoingo Boingo is ...
   29,99
  Waarom lopen of rennen als je kan springen op je Zoingo Boingo? De Wahu Zoingo Boingo is de perfecte pogo stick op een bal die te gebruiken is op iedere platte oppervlakte. Met deze springstok kunnen kinderen rond stuiteren en epische trucs uithalen in de lucht. Deze pogo stick stimuleert de beweging, het balans, coördinatie en uiteraard heel veel plezier!
 • UITVERKOCHTWahu Zoom Ball Hydro Linkerhoek

  Wahu Zoom Ball Hydro

  Wees snel en schiet de bal terug naar je tegenstander, want anders spat de Zoomball Hydro uit ...
   12,99
  Wees snel en schiet de bal terug naar je tegenstander, want anders spat de Zoomball Hydro uit elkaar en word je nat!

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!