Home Spellen aanbod What The F

What The F

 19,99

Hoe goed wil jij dat jouw vrienden je leren kennen? Met What the F?! moet je zo snel mogelijk vragen beantwoorden die je misschien liever niet had willen beantwoorden! Degene die de meeste kaarten verzameld, wint! Een vraag- en antwoordspel voor volwassenen waarbij je moet proberen je in te houden ook al worden er nogal ongemakkelijke vragen op je afgevuurd. Niet blozen!

Beschrijving

Bepaal hoe lang het spel duurt. We raden 30 minuten aan, maar speel zo lang als je wilt.

Kies wie als eerste gaat. Die persoon zal de vragensteller zijn en de persoon links van hen is de antwoorder.

De vragen zijn bedrieglijk eenvoudig, maar sommige vragen tijd om te beantwoorden, en de tijd gaat snel voorbij in dit spel. Als je het antwoord niet weet (of te beschaamd bent om het toe te geven), kun je altijd de dobbelsteen gooien, maar de beste manier om te winnen is om de anderen ervan te overtuigen dat je het antwoord op de vraag weet.

De beantwoorder begint met het gooien van de dobbelsteen en noteert het nummer dat verschijnt. Tijdens deze beurt stelt de Vraagsteller alleen die genummerde vraag op elke kaart.

De timer wordt omgedraaid. Als beantwoorder heb je ongeveer 45 seconden om tijdens je beurt zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Er zijn geen oplossingen voor de vragen op de kaarten – alle antwoorden worden als correct geaccepteerd, tenzij ze worden uitgedaagd door een van de andere spelers.

Er kunnen enkele vragen zijn waarop je het antwoord niet weet, maar het is de moeite waard om te quesen of te bluffen – je zou ermee weg kunnen komen als een van de andere spelers het antwoord ook niet weet!

Zodra je een vraag hebt beantwoord, krijg je de kaart en wordt er een nieuwe vraag gesteld, tenzij je wordt uitgedaagd door een andere speler. Als er een uitdaging is, zal de Vraagsteller de kaart overhandigen aan de eerste speler die de uitdaging heeft gemaakt. Dit betekent dat de kaart ‘on hold’ staat.

Bespreek in dit stadium geen uitdagingen – alle uitdagingen worden aan het einde van de huidige beurt beoordeeld.

Als er een vraag is die je tijdens je beurt niet kunt of wilt beantwoorden, kun je in plaats daarvan een gok wagen en de dobbelsteen gooien. Als de dobbelsteen rolt naar het nummer dat overeenkomt met het vraagnummer dat je beantwoordt, WIN je de kaart zonder dat je de vraag hoeft te beantwoorden.

Als de dobbelsteen naar een ander nummer gooit, VERLIES je de kaart aan een andere speler; als beantwoorder beslist u echter welke speler de verloren kaart wint. Wees voorzichtig aan wie je het geeft, want zij zullen de kaart krijgen zonder de vraag te hoeven beantwoorden.

Wat de resultaten van je worp ook zijn, bereid je voor op de volgende vraag.

Inhoud:
140 kaarten
1 dobbelsteen
1 timer
Instructies

Extra informatie

Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808766518

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!