Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod What The F

What The F

 19,99

  • Hilarisch spel om vrienden beter te leren kennen.
  • Ongemakkelijke vragen en grappige uitdagingen voor lachwekkende momenten.
  • Uitdagingen bevorderen snel denken, creatieve antwoorden en bluffen.
  • Inclusie van een strategisch dobbelsteenelement voor dynamische gameplay.
  • Geschikt voor sociale bijeenkomsten, interactie en gedeelde lachmomenten.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

What the F?! – Ontdek je vrienden op een hilarische manier!

Wil je jouw vrienden echt leren kennen? What the F?! is het perfecte spel om ongemakkelijke vragen te beantwoorden en je in te houden terwijl je zoveel mogelijk kaarten verzamelt. Dit vraag- en antwoordspel voor volwassenen is uitdagend en zit vol verrassende momenten. Durf jij het spel te spelen zonder te blozen?

Het spelverloop

Het spelverloop is eenvoudig. Stel de speelduur in, bijvoorbeeld 30 minuten, en laat het plezier beginnen. Bepaal wie als eerste gaat, deze persoon wordt de vragensteller en de speler links ervan is de antwoorder.

De vragen lijken misschien simpel, maar sommige hebben tijd nodig om te beantwoorden. De tijd vliegt in dit spel, dus denk snel! Als je het antwoord niet weet of te beschaamd bent om het toe te geven, kun je altijd de dobbelsteen gooien. Maar de echte uitdaging is om de anderen ervan te overtuigen dat je het antwoord op de vraag weet.

De beantwoorder begint door de dobbelsteen te gooien en het nummer dat verschijnt op te schrijven. Vervolgens wordt alleen die genummerde vraag op elke kaart gesteld door de vragensteller.

Creativiteit en bluffen

De timer gaat in en de beantwoorder heeft ongeveer 45 seconden om tijdens zijn of haar beurt zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Er zijn geen vaste oplossingen voor de vragen – alle antwoorden worden als correct geaccepteerd, tenzij ze worden uitgedaagd door een van de andere spelers.

Sommige vragen zul je misschien niet weten, maar het is de moeite waard om te bluffen of te gokken. Wie weet, misschien kom je ermee weg als een van de andere spelers het antwoord ook niet weet!

Uitdagingen en kaartverlies

Zodra je een vraag beantwoordt, krijg je de kaart en wordt er een nieuwe vraag gesteld. Tenzij je wordt uitgedaagd door een andere speler, dan gaat de kaart ‘on hold’. Alle uitdagingen worden aan het einde van de huidige beurt beoordeeld.

Gokken kan je redden of verliezen

Als er een vraag is die je tijdens je beurt niet kunt of wilt beantwoorden, kun je in plaats daarvan een gok wagen en de dobbelsteen gooien. Als de dobbelsteen overeenkomt met het vraagnummer dat je beantwoordt, win je de kaart zonder dat je de vraag hoeft te beantwoorden. Wanneer de dobbelsteen een ander nummer aangeeft, verlies je de kaart aan een andere speler. Als beantwoorder bepaal je echter aan welke speler je de verloren kaart geeft. Wees voorzichtig, want zij zullen de kaart krijgen zonder de vraag te hoeven beantwoorden.

Vervolg van het spel

Wat de resultaten van je worp ook zijn, bereid je voor op de volgende vraag. What the F?! daagt je uit om jezelf te laten zien, plezier te hebben en je vrienden op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Durf jij het aan om zonder te blozen dit hilarische spel te spelen? Gooi de dobbelsteen, beantwoord vragen en bereid je voor op de volgende uitdaging!

Inhoud:
  • 140 kaarten
  • 1 dobbelsteen
  • 1 timer
  • Instructies
Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808766518

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!