Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod 3-in-1 Schaken, Dammen en Backgammon

3-in-1 Schaken, Dammen en Backgammon

 14,99

Deze 3-in-1 set is de perfecte keuze voor elke bordspel liefhebber die houdt van variatie. Met schaken, dammen en backgammon in één set, is er altijd een spel dat past bij je stemming en het gezelschap. Deze 3-in-1 set biedt een breed scala aan spellen die geschikt zijn voor verschillende niveaus en interesses. Of je nu een ervaren schaker bent, een liefhebben van dammen, of net begint met backgammon, deze set zal zeker bijdragen aan urenlang speelplezier met vrienden en familie.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Toelichting van de spellen

Schaken is een strategisch bordspel voor twee spelers waarbij elke speler een leger van 16 stukken heeft, waaronder pionnen, torens, paarden, lopers, een koning en een koningin. Het doel van het spel is om de koning van de tegenstander schaakmat te zetten, wat betekent dat de koning in een positie is waar hij wordt aangevallen (geschaakt) en niet kan ontsnappen. Het spel wordt gespeeld op een bord van 64 velden, met elk stuk dat zich op een specifieke manier kan bewegen.

Dammen is een spel voor twee spelers, waarbij elke speler 12 stukken heeft die op de zwarte velden van een bord van 64 velden staan. Het doel van het spel is om alle stukken van de tegenstander te slaan of te blokkeren, waardoor de tegenstander geen zet meer kan doen. Het spel wordt gespeeld door stukken diagonaal te verplaatsen en stukken van de tegenstander te slaan door over hen heen te springen.

Backgammon is een spel voor twee spelers waarbij elke speler 15 stenen heeft die op een bord van 24 driehoekige velden worden geplaatst. Het doel van het spel is om alle stenen van het bord te halen voordat de tegenstander dit doet. Het spel wordt gespeeld door stenen te verplaatsen op basis van de worp van twee dobbelstenen, waarbij strategie en kans een rol spelen.

Inhoud van de doos

1 speelbord
1 set shaakstenen
1 set damstenen/backgammon stenen

Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077260801

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!