Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

De ULTIEME Bouwervaring

🎉 Begin het Domino Plezier: Domino Express draait helemaal om het opzetten van kleurrijke dominostenen en ze op verbazingwekkende manieren laten vallen. Het is alsof je je eigen domino-avontuur creëert!

🌈 Levendige Kleuren: Deze dominostenen zijn in heldere kleuren. Je kunt spannende patronen en ontwerpen met ze bouwen!

🏰 Bouw Geweldige Hellingen: Met Domino Express kun je hellingen, tunnels en zelfs kastelen bouwen waar je dominostenen doorheen kunnen racen. Het is alsof je je eigen magische wereld bouwt!

💡 Leer en Speel: Domino Express is niet alleen leuk; het is ook een geweldige manier om te leren over oorzaak en gevolg. Je zult ontdekken hoe dingen werken terwijl je een geweldige tijd beleeft.

🎁 Perfect Cadeau: Domino Express is een geweldig cadeau voor verjaardagen en feestdagen. Het is een creatieve en opwindende manier om je vrije tijd door te brengen!

Wie zal de langste baan maken? Maak een baan en kijk of je het dominospel kunt activeren!

Met Domino Express kun je snel en eenvoudig beginnen met het bouwen van de coolste dominobanen. Combineer de set onderdelen met alledaagse huishoudelijke objecten zoals stoelen en tafels voor extra speelplezier.

Plaats zorgvuldig de kleurrijke dominostenen één voor één op dezelfde afstand van elkaar.

Onze producten

Domino Express Amazing Looping doos Linkerhoek

Domino Express Amazing Looping

De Domino Express Amazing Looping Set zorgt met de inbegrepen looping, de brug en verbindingsdelen voor dolle actie. De dominosteen wordt één keer door looping geschoten en stoot daardoor met een nog grotere snelheid op de andere dominostenen.

Bekijk
De doos van Domino Express Crazy Factory vanuit een linkerhoek

Domino Express Crazy Factory

Met de Domino Express Crazy Factory maak je de wildste stunts! Zet de gekke constructies en 150 dominostenen op en laat het plezier beginnen! De Wacky Winch machine laat je dominostenen tot wel 90 cm in de lucht vliegen.

Bekijk
Domino Express Crazy Race doos Linkerhoek

Domino Express Crazy Race

Duik in de wereld van waanzinnige actie en competitie met de sensationele Domino Express Crazy Race. Deze opwindende set biedt een speelervaring vol adrenaline met een reeks opmerkelijke onderdelen die samen een buitengewone race-uitdaging creëren.

Bekijk
Domino Express Starter Lane doos Linkerhoek

Domino Express Starter Lane Refresh

Bij de Domino Express Starter Lane zet je een bal boven op een slalomtoren. Terwijl de bal naar beneden rolt krijgt die steeds meer snelheid.Als de bal de eerste dominosteen aanstoot ontstaat er een kettingreactie en valt de ene na de andere dominosteen om.

Bekijk
Domino Express Track Creator + 400 Tiles doos Linkerhoek

Domino express Track Creator + 400 Stenen

De Domino Express Track Creator maakt het opstellen van de dominostenen er een stuk eenvoudiger op. Stel de Track Creator simpelweg op waar je dominostenen wilt plaatsen en druk op Start. De Track Creator zal vervolgens het parcours afleggen.

Bekijk
Domino Express Ultra Power doos Linkerhoek

Domino Express Ultra Power

Met de Domino Express Ultra Power kunnen de meegeleverde 188 kleurrijke dominostenen nog makkelijker worden opgesteld om een parcours tot 4 meter te vormen. Steek de dominostenen simpelweg in de Track Creator, en druk op Start.

Bekijk
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!