Home Spellen aanbod Knoeipoes

Knoeipoes

 21,99 incl. BTW

Leg jij als eerste alle groenten op het bordje van de Knoeipoes? Let wel op, ze vindt groenten niet zo lekker, voor je het weet gooit ze alles weer van haar bordje!

Beschrijving

Groenten zijn goed voor je, maar daar denkt Knoeipoes anders over! Raak je groenten als eerste kwijt en win, maar te veel groenten op haar bord en ze gooit alles overboord! Wees extra voorzichtig met het plaatsen van voedsel op het bord van Knoeipoes. Eén verkeerde beweging en knoeipoes gooit al haar eten van haar bord af.

Spelomschrijving

Verdeel de groenten aan het begin van het spel over alle spelers en zet Knoeipoes rechtop in haar lieve positie. Nu leggen de spelers een voor een voorzichtig de groenten op het bord van Knoeipoes. Met elk stuk groente wordt het bord zwaarder en wordt Knoeipoes wat bozer. Leg jij nu het laatste stuk neer waardoor het bord te zwaar wordt? Dan gooit ze het hele bord de lucht in! Nu moet jij 2 stukken groenten extra pakken. Zet vervolgens Knoeipoes weer terug in de startpositie en speel verder. Degene die als eerste alle groenten kwijt is, wint!

Inhoud:
  • 1 Knoeipoes
  • 1 Bordje
  • 8 Groenten
  • 1 Draaischijf
  • Instructies

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808314368

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!