Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Mission Dinos

Mission Dinos

 17,99

 • Ga op een spannende missie om je eigen dinosaurus samen te stellen met Mission Dino’s.
 • Rijd met je safaritruck over het speelbord en verzamel de benodigde dinobotten.
 • Vind onderweg graafkaarten met interessante dino weetjes.
 • Wees de eerste speler die zijn dinosaurus heeft opgebouwd en tentoonstelt in het museum.
 • Laat je beste dino-dansmoves zien en word een wereldberoemde paleontoloog!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ontdek de Prehistorische Wereld met Mission Dinos: Bouw, Rijd en Win!

Stap in de schoenen van een avontuurlijke paleontoloog en ga op een opwindende missie met Mission Dinos! Duik diep in de prehistorische wereld, waar reusachtige dinosaurussen de aarde bewandelden, en beleef een spel vol spanning, strategie en ontdekking. Met Mission Dinos neem je deel aan een spannende race om je eigen dinosaurus te bouwen en te tentoonstellen in het museum, en dat alles terwijl je onderweg leert over de fascinerende wereld van dinosaurussen.

Opgravingen en Ontdekkingen: Aan de Slag met Missie Dino’s!

Het avontuur begint zodra je het spelbord opent en de graafkaarten schudt. Leg ze zorgvuldig met de afbeeldingen naar beneden op de aangewezen kaartstapel en maak je klaar om op ontdekkingsreis te gaan! Elke speler kiest een kleurrijke dinosaurus om te bouwen. Plaats je eerste dinobot-botten op de opgravingen in de hoeken van het bord en neem plaats achter het stuur van je eigen safaritruck, die perfect past bij de kleur van je botten.

Het is tijd om te draaien aan de draaischijf en je avontuur te beginnen! Met elke beurt beweeg je over het speelbord, en bij elke opgraving waar je langskomt, verzamel je een dinobot van je eigen kleur. Maar wees voorzichtig en strategisch, want je tegenstanders zijn ook op een missie en zullen er alles aan doen om hun dino’s sneller in elkaar te zetten!

De adrenaline stijgt als je de laatste botjes van je dinosaurus verzamelt. Met elk stukje dat je aan elkaar zet, komt je prehistorische vriend tot leven. En wanneer je de laatste bot op zijn plaats legt, ben je klaar om de race te eindigen en de triomfantelijke weg naar het museum te bewandelen. Laat je innerlijke paleontoloog zien terwijl je je meesterlijke dinosaurus in het museum tentoonstelt. Maar dat is nog niet alles – ontketen je beste dino-dansmoves en vier je overwinning als een wereldberoemde paleontoloog!

Educatieve Plezier: Leerzaam Spel voor Jong en Oud

Mission Dinos is niet alleen een spannend spel vol actie en competitie, maar ook een bron van educatief plezier. Onderweg verzamel je graafkaarten met boeiende dino weetjes, waardoor je een schat aan kennis over deze fascinerende wezens vergaart. Ontdek feiten over verschillende dinosoorten, hun leefomgevingen en zelfs hun eetgewoonten!

Kortom, Mission Dinos is een opwindend bordspel dat avontuur, strategie en educatie combineert. Duik in de wereld van de prehistorie, bouw je eigen dinosaurus, verzamel graafkaarten vol weetjes en race naar de overwinning! Word een echte paleontoloog en vier je triomf met een legendarische dino-dans. Ga de missie aan en ontdek de spannende wereld van Mission Dinos vandaag nog!

Inhoud van Mission Dinos
 • Speelbord
 • Draaischijf
 • 16 Dinobotten
 • 4 Pionstandaarden
 • 4 Safaritruckpionnen
 • 34 Graafkaarten
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere kinderspellen.

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

872077296695

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!