Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home ➜ Spellen aanbod ➜ Nexcube 3×3 Pro Cube

Nexcube 3×3 Pro Cube

 29,99

✓ Gratis verzending vanaf €20,-
✓ Veilig betalen
✓ 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

De Nexcube 3×3 Pro Cube is de snelste cube ter wereld van MoYu.

Ontdek de Nexcube 3×3 Pro Cube, een premium speedcube die super snel en super soepel is. Deze kubus is uitgerust met magneten voor een nog betere puzzelervaring. De Nexcube Pro Cube wordt geleverd met een handige schroevendraaier om de stroefheid van de kubus aan te passen en zo een persoonlijke speelervaring te bieden. Bovendien wordt er een standaard meegeleverd om de Pro Cube mooi tentoon te stellen. Ben jij klaar voor de ultieme speedcubing-uitdaging?

Het anti-sticky design zorgt voor minder wrijving waardoor de speedcube supersonisch snel is. Het nieuwe anti-pop ontwerp zorgt ervoor dat de blokjes tijdens het gebruik, niet uit de kubus kunnen vallen.

Door de ronde gaten in hoeken en randen beweegt deze cube enorm soepel. Pas de elasticiteit van de cube aan naar persoonlijke voorkeur. Door de schroefjes en veertjes in het midden van de cube is het mogelijk om dit aan te passen. Om de elasticiteit van de cube aan te passen kunt u de bovenkant van het middelste blokje verwijderen en met een kleine schroevendraaier de schroef verstellen.

De professionele structuur vanbinnen de cube verbetert de algehele prestatie van de cube. Dit maakt de cube niet alleen sneller maar ook meer stabiel. Daarnaast bevat deze Nexcube 3×3 Pro Cube geen stickers. Er is dus geen mogelijkheid om de cube op te lossen door de stickers te wisselen van plek. Bovendien heeft de cube een goede grip zonder deze stickers.

Inhoud
  • 1 Cube
  • Schroevendraaier
Vergelijkbare producten

Wij  hebben nog meer varianten van de Nexcube, bekijk deze ook eens.

 

Leeftijd

8+

Aantal spelers

Speelduur

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!