Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home ➜ Spellen aanbod ➜ Party Game Starter Kit

Party Game Starter Kit

 14,99

  • Bevat spelregels voor 30 verschillende spellen!
  • Party Game Starter Kit heeft alles wat je nodig hebt voor een avond vol drankspelletjes
  • Kan ook gespeeld worden met non-alcoholische dranken!
  • Voor mensen van 18 jaar of ouder

✓ Gratis verzending vanaf â‚Ŧ20,-
✓ Veilig betalen
✓ 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Met deze Party Game Starter Kit ben jij klaar voor elke gelegenheid. Dit spel heeft alles wat je nodig hebt om gezellig met vrienden een paar spellen te spelen. Van red cups tot dobbelstenen, deze doos heeft het allemaal. Met spellen als beer pong en paardenrace is het mogelijk om eindeloos plezier te beleven!

De Party Game Start Kit bevat bekers, dobbelstenen, balletjes, kaarten en nog veel meer voor een onvergetelijke avond. Hieronder zijn enkele spellen uitgelegd die met deze set gespeeld kunnen worden:

Beer pong

Elke speler of team pakt 6 bekers en zet deze in een driehoek op zijn kant van de tafel. Vul alle bekers voor een deel met een door jouw uitgekozen drankje. Om de beurt gooit een speler het balletje en probeert om het balletje in de beker te gooien. Dit kan met of zonder een stuiter. Wanneer het balletje stuitert mag de tegenstander het balletje proberen weg te slaan om hun beker te verdedigen. Wanneer het balletje raak is pak je de beker, drink je hem leeg en leg je de beker aan de kant. Het team wat als eerste alle bekers heeft weggespeeld wint het spel.

Paardenrace

Bij het begin van het spel kiest elke speler een kleur waarvan hij/zij denkt dat deze de paardenrace zal winnen. Hier op plaats je een weddenschap met een aantal slokken. Verwijder de azen uit het spel en leg deze op een rij neer, zij vormen de paarden. Schud de overgebleven kaarten en leg 7 kaarten op de kop op een rij om de baan te vormen. Leg ook nog twee extra kaarten willekeurig horizontaal neer op de baan, dit vormen de hindernissen. Wanneer een paard bij deze hindernis komt wordt de kaart omgedraaid. Het symbool van die kaart moet ÊÊn plek naar achteren. De eerste speler die de finish bereikt wint en mag zijn aantal ingezette slokken verdubbellen en uitdelen. De overige spelers nemen het aantal slokken dat zij hebben gewed.

Avalanche

Tijdens het spel Avalanche vullen spelers hun glas met het door hen gekozen drankje. Verder wordt er een lege beker in het midden geplaatst. Elke spelers doet een zelf gekozen hoeveelheid drinken in de beker. Vervolgens gooit de eerste speler de dobbelsteen. Deze bepaalt wat voor actie jij moet uitvoeren. Dit kan zijn dat je moet drinken, of de beker verder moet vullen. Wanneer je 3 bekers leeg gedronken hebt lig je uit het spel. De speler die als laatste overblijft wint het spel!

Vergelijkbare producten

Wij hebben nog meer partyspellen, bekijk deze ook eens!

Gewicht 433 g
Afmetingen 108 × 114 × 210 mm
Leeftijd

18+

Aantal spelers

Speelduur

Artikelnummer

930936.006

EAN code

8720077309364

Spelsoort

Partyspel

Taal spel

Nederlands

Merk

Endless Games

Doelgroep

Volwassenen

CE-markering

Niet van toepassing

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!