Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Rob Rommelkop

Rob Rommelkop

 26,99

  • Ontdek het mysterie van Rob Rommelkop, een voelspel dat nieuwsgierigheid en lachen stimuleert.
  • Duik in Rob’s hoofd en voel om het juiste voorwerp te vinden dat bij je kaart past.
  • Eenvoudig en boeiend spelverloop geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Leeg Rob’s hoofd en match voorwerpen om als winnaar te triomferen.
  • Inclusief Rob Rommelkop, een assortiment van voorwerpen, speelkaarten en handleiding voor een onvergetelijke speelervaring.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Rob Rommelkop: Het Griezelig Grappige Voelspel voor Jong en Oud!

Heb jij je ooit afgevraagd wat er zich in het hoofd van Rob bevindt? Een schildpad? Een sok? Dit mysterie wordt onthuld in het spannende spel Rob Rommelkop, een ervaring vol lachen en griezelen! Kinderen zullen genieten van dit unieke voelspel, waarbij het doel is om zo snel mogelijk het juiste voorwerp uit Rob’s hoofd te halen dat overeenkomt met hun spelkaart.

Ontdek Wat Er in Rob’s Hoofd Verborgen Zit:

Rob Rommelkop is een spel dat kinderen uitnodigt om te voelen en te ontdekken wat er zich in het hoofd van Rob bevindt. Het is een interactief avontuur dat nieuwsgierigheid en lachen stimuleert. Voel rond in het mysterieuze hoofd en vind het voorwerp dat past bij je kaart, terwijl je onverwachte en grappige verrassingen tegenkomt.

Het Spelverloop van Rob Rommelkop:

Het spel is eenvoudig en boeiend voor alle leeftijden. Spelers kiezen een kaart en moeten het afgebeelde voorwerp vinden. Het intrigerende deel? Alle voorwerpen zijn verstopt in Rob’s hoofd! Voel en graaf rond om het juiste voorwerp te identificeren. De combinatie van spanning en nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat het spel zowel vermakelijk als uitdagend is.

Leeg Rob’s Hoofd en Word de Winnaar:

Kun jij Rob helpen zijn hoofd leeg te maken? Duik in het avontuur van Rob Rommelkop en ontdek welke grappige voorwerpen er verborgen zijn in zijn hoofd. Voel, lach en daag jezelf uit om het juiste voorwerp te vinden en de kaart te matchen. Wie weet zijn jij en je medespelers in staat om Rob’s hoofd helemaal leeg te trekken en als winnaar uit de bus te komen!

Bereid je voor op een onvergetelijk spel vol mysterie en plezier met Rob Rommelkop. Voel, ontdek en geniet van lachwekkende momenten terwijl je probeert de juiste voorwerpen te vinden. Zet Rob’s hoofd op z’n kop en laat de grappige griezels los in dit enerverende spel voor jong en oud.

Inhoud:
  • 1 rob rommelkop
  • 15 voorwerpen
  • 24 speelkaarten
  • Handleiding
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere kinderspellen.

Leeftijd

3+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077192232

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!