Home Spellen aanbod Robin Ratel

Robin Ratel

 25,99

Durf jij stiekem een goudklompje van Robin Ratel te pakken? Bij het spel Robin Ratel moet je proberen om zoveel mogelijk goudklompjes te verzamel. Maar kijk uit! Als hij je bijt, ben je al je goudklompen kwijt.

Beschrijving

Schrik niet als deze slang op je af schiet wanneer jij probeert zijn goudklomp af te pakken. Weeg je kansen goed af! Ben jij voorzichtig genoeg met Robin Ratel?

Spelomschrijving

Het spel begint door alle goudklompjes tussen Robin Ratel neer te leggen en Robin Ratel vervolgens aan te zetten. Nu mag de eerste speler proberen om een goudklomp te pakken, maar voorzichtig want als je te dichtbij komt of Robin aanraakt, dan begint hij te ratelen! Als een klompje hebt, mag je proberen om nog een klompje te pakken, maar pas op, je moet wel het goudstuk opgooien! Gooi je juist? Pak er dan nog een als je kan. Gooi je fout? Dan moet je je klompje weer inleveren!

Ben jij degene die Robin laat schrikken? Dan moet je de helft van al je klompjes inleveren! Dus wees voorzichtig als hij al een tijdje heeft gerateld.. Wie aan het einde de meeste klompjes heeft, wint!

Inhoud
  • 16 goudklompjes
  • 1 ratelslang
  • Spelregels
  • 1 cowboyhoed
  • 1 dubbelzijdige gouden munt
  • Instructies

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808312944

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!