Home Spellen aanbod Rummikub Junior Travel

Rummikub Junior Travel

 10,99

De kinderversie van het klassieke Rummikub-spel. Er zijn drie spelniveaus, zodat je de moeilijkheidsgraad geleidelijk kunt opvoeren. Met het Spel Rummikub Junior Travel moet jij proberen te winnen door slimme combinaties met cijfers te leggen. Degene die als eerst al zijn cijfers weg heeft gespeeld, wint het spel! Dit is een kleinere versie van het spel die gemakkelijk meegenomen kan worden. Handig voor op vakantie!

Beschrijving

Speel je favoriete spelklassiekers waar je maar wilt, wanneer je maar wilt met Rummikub Reisspel! Dit spel komt in een handige reiseditie, zodat je spel makkelijk mee kan nemen op je reizen. Zo zorg je ervoor dat je nooit meer vervelend, waar je ook bent! Daarnaast is deze versie van het spel perfect voor kinderen, zodat zelfs de jongste gamers lekker kunnen meespelen. Zijn jullie klaar om gezellig met de familie bordspellen te spelen?

Er zijn drie spelniveaus, zodat je de moeilijkheidsgraad geleidelijk kunt opvoeren. Met het Spel Rummikub Junior Travel moet jij proberen te winnen door slimme combinaties met cijfers te leggen. Degene die als eerst al zijn cijfers weg heeft gespeeld, wint het spel! Dit is een kleinere versie van het spel die gemakkelijk meegenomen kan worden. Handig voor op vakantie!

De spelers moeten steeds een set van 3 (of 2) stenen voor zich leggen. Je kunt ook stenen aanleggen bij de sets die al op tafel liggen. De eerste speler die geen stenen meer op zijn rekje heeft, wint. 

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077192195

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!