Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Rummikub Junior

Rummikub Junior

 21,99

  • Speciale versie van Rummikub voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • Leerzaam spel dat kinderen kennis laat maken met cijfers en kleuren.
  • Leg de juiste combinaties om de tegels op je bordje kwijt te raken.
  • Kleurrijke houders voor de Rummikubstenen en beloningsfiches voor goed aangelegde stenen.
  • De speler met de meeste fiches is de winnaar.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Rummikub is er nu ook voor de kleintjes! Rummikub Junior maakt het voor kinderen extra aantrekkelijk om op een speelse wijze met cijfers en cijferreeksen bezig te zijn. Een leuke en leerzamen ervaring! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Spelomschrijving Rummikub Junior

Iedere speler krijgt een plankje en 6 beloningsfiches. De rest van de fiches vormt de bank. Alle steentjes worden op de kop neergelegd zodat de cijfers en jokers niet zichtbaar zijn. De stenen worden geschud en iedereen pakt 6 stenen en legt deze op zijn plankje. De speler die begint probeert een reeks op tafel te leggen. Als hij niet kan, of wil uitleggen, dan moet deze speler een fiche aan de bank betalen en een nieuwe steen pakken uit de pot nemen. Zijn beurt is dan voorbij.

Als er geen reeks op tafel ligt moeten de volgende spelers eerst proberen een reeks op tafel te leggen. Zijn er eenmaal één of meerdere reeksen zijn neergelegd mag er aangelegd worden door de spelers. Voor elke uitgelegde steen wordt de speler beloond met 1 fiche. Ook voor elke uitgelegde serie krijgt de speler een fiche. En het uitleggen van de laatste steen wordt ook beloond met een fiche.

Het spel is afgelopen zodra een speler al zijn stenen van zijn plankje heeft uitgelegd. De winnaar van het spel is degene met de meeste fiches, dus niet degene die als eerste zijn plankje leeg heeft. Alleen bij een gelijk aantal fiches is degene die zijn plankje het eerst leeg had de winnaar.

Joker

De joker kan elke kleur en cijfer vervangen. Je mag de joker “bevrijden” door hem door de juiste steen te vervangen en direct weer te gebruiken in combinatie met andere stenen op tafel. Maar je mag hem ook terug op je plankje leggen!

Inhoud Rummikub Junior
  • 44 steentjes
  • 56 beloningsfiches
  • 4 plankjes
  • spelregels.
Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!