Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Rummikub Twist

Rummikub Twist

 37,99

  • Nieuwe editie van Rummikub met toevoeging van verschillende jokers voor meer plezier en strategie.
  • Verbeterde stenen die gemakkelijker op te stapelen zijn.
  • Leg slimme combinaties en speel je stenen zo snel mogelijk weg.
  • Bevat klassieke jokers, color change joker, mirror joker en double joker voor diverse speelmogelijkheden.
  • Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 6 jaar.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Klaar voor een potje Rummikub met een nieuwe twist? Aan deze nieuwe editie van het spel Rummikub zijn verschillende dingen toegevoegd. Er zijn naast de klassieke joker ook een color change joker, mirror joker en een double joker toegevoegd in Rummikub Twist Revolution om nog meer plezier, spanning en strategie aan het spel te brengen. Ook zijn de steentjes verbeterd, zo zijn ze beter op te stapelen. Wie legt de slimste combinaties en heeft zijn plankje het snelst leeg? Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar en ouder.

Spelomschrijving Rummikub Twist

Klaar voor een potje Rummikub met een nieuwe spannende twist? In deze editie zijn een aantal nieuwe verrassende spelelementen toegevoegd voor een compleet nieuwe Rummikub ervaring!

In Rummikub zitten 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Je doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken. Dit doe je door bepaalde reeksen op tafel te leggen. Dezelfde cijfers in verschillende kleuren? Of een oplopende reeks van dezelfde kleur?

In Rummikub Twist zitten er, naast de normale jokers die voor elk getal te gebruiken zijn, nog 3 nieuwe jokers!

De double joker geldt voor 2 getallen tegelijks. Deze is bijvoorbeeld in te zetten tussen een 1 en een 4. In dit geval is deze joker 2 en 3 tegelijk.

Met de color change joker kan je de kleur van een reeks veranderen. Een reeks bijvoorbeeld begint met een blauwe 1, 2 en 3, als je er nu een kleur verander joker tussen legt mag de reeks vervolgt worden met een rode 5.

Tot slot wordt de mirror joker toegevoegd. Na het spelen van deze jokers moet de reeks aan 2 kanten worden gespiegeld. Ligt er links van de spiegeljoker bijvoorbeeld 1, 2 en 3, dan moet er rechts 3, 2 en 1 liggen.

Wat het spel nog interresanter maakt is dat je de steentjes die in het midden liggen kan gebruiken om je eigen reeksen te voltooien, zo lang elk rijtje aan het einde van je beurt maar minimaal 3 stenen bevat! Deze regel zorgt ervoor dat je erg strategisch moet spelen en dat er zelfs wereldkampioenschappen gehouden worden!

 

Inhoud
  • 104 cijferstenen in 4 kleuren
  • 8 jokers
  • 4 plankjes
  • 8 haakjes voor de plankjes

Dit familiespel Rummikub is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 6 jaar.

Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077190955

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!