Home Spellen aanbod Vince Veelvraat

Vince Veelvraat

 26,99

Beschrijving

Help, wat kruipt daar onder je bed? Het is een veelvraat! Hij eet het liefste al je speelgoed op, dus haal de speeltjes snel van zijn tong voordat hij ze doorslikt! Vince Veelvraat heeft een afwijking: hij verslindt speelgoed. Hij is vooral dol op vliegtuigen, auto’s, teddyberen en eenden. En laten juist die nou in dit spel zitten. Vince heeft ook nog een hele lange tong. En daar ligt bij het begin van dit spannende spel al jouw speelgoed op. Kun jij het redden, voordat Vince het doorslikt en ermee wegrent? Jonge kinderen leren kleuren en vormen herkennen en zullen vooral het vooral spannend vinden wanneer Vince zijn tong met al het speelgoed erop, intrekt.

Spelomschrijving

Je zet Vince Veelvraat midden op tafel. Trek zijn tong zo ver mogelijk uit (en da’s best ver). Dan verspreid je al het speelgoed over de tong.

Dat speelgoed moeten jullie redden en dat gaat zo: Je drukt op de staart van Vince om hem te starten. Om beurten draaien jullie een kaart om.

Daarop staat aangegeven welk speelgoed je van de tong mag redden. Op het kaartje staat het soort speelgoed aangegeven óf de kleur. Dus bijvoorbeeld een teddybeer of iets groens.

Soms moet je speelgoed alleen maar verplaatsen en soms heb je geluk; dan mag je speelgoed van een andere speler afpakken en bij jou neerleggen.

Totdat ……Vince plotseling zijn tong intrekt met al het speelgoed erop en wegrent!

Dan tellen jullie wie het meeste speelgoed heeft kunnen redden. Die speler is de winnaar.
Red je speelgoed op tijd,

Anders raak je het kwijt!!

Inhoud
  • 1 Vince Veelvraat met zijn hele lange tong
  • 3 auto’s
  • 3 vliegtuigen
  • 3 teddyberen
  • 3 eenden
  • 24 speelkaarten
  • spelregels

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077192294

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!