Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Wiggly Worms

Wiggly Worms

 13,99

  • Wiggly Worms is een spannend spel waarbij spelers gekleurde wormen moeten vangen die uit een wiebelende appel tevoorschijn komen.
  • Het spelplatform bevat een plastic appel met een ingebouwde timer en variabele nokken die de wormen omhoog en omlaag duwen.
  • Elke speler heeft een specifieke kleur en moet proberen de wormen met een staart in hun kleur te vangen.
  • Voordat het spel begint, krijgen spelers een glimp van de locaties van de wormen.
  • De speler die erin slaagt om de meeste wormen met een staart in zijn of haar kleur te vangen, wordt uitgeroepen tot winnaar van het spel.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Wiggly Worms: Vang de Gekke Wormen en Win!

Stap in de wereld van wiebelende wormen en eindeloos plezier met Wiggly Worms, het speelse en interactieve spel dat jong en oud uitdaagt om de wiebelende chaos te beheersen! Dit grappige en opwindende spel brengt spelers samen voor een lachwekkende en spannende ervaring waarbij het vangen van de juiste wormen een uitdaging op zich is. Ga de strijd aan, bewijs je behendigheid en zorg dat de wormen niet aan je aandacht ontsnappen!

Vang de Juiste Wormen

Wiggly Worms draait om snelheid, observatie en behendigheid. De appel, waarin de wormen zich bevinden, is het speelplatform en bevat een ingebouwde timer met variabele nokken. Terwijl de timer telt, bewegen de wormen op en neer in de gaten in de appel. Elke worm heeft een gekleurde staart die overeenkomt met een speler. Jouw taak is om de wormen te vangen die bij jouw kleur passen terwijl ze wiebelen en kronkelen in de appel.

De spanning stijgt terwijl de wormen wiebelen en wiegen in de appel. De timer zorgt ervoor dat ze tijdelijk uit de appel tevoorschijn komen voordat ze weer terugschieten. Het is een race tegen de klok terwijl je probeert je wormen te vangen voordat ze weer verdwijnen.

Win de Wedstrijd

Voorafgaand aan het spel krijgen spelers een glimp van waar de wormen zich bevinden. De uitdaging begint wanneer de timer begint af te tellen. Degene die als eerste al zijn eigen wormen met een gekleurde staart weet te vangen, wordt uitgeroepen tot de winnaar van Wiggly Worms!

Met Wiggly Worms haal je een speelervaring in huis die gegarandeerd voor vermaak en uitdaging zorgt. Test je behendigheid, verbeter je observatievermogen en lach samen terwijl de wiebelende wormen je uitdagen. Dit spel biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en competitie, en is een geweldige aanvulling op elk gezelschapsspelrepertoire. Ga de uitdaging aan, vang je wormen en claim de overwinning in Wiggly Worms!

Inhoud Wiggly Worms
  • 20 Gekleurde wormen
  • 20 Wormletters
  • 1 Appel
  • Instructies
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere kinderspellen.

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077192072

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!