Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod De Vloer Is Lava Kaartspel

De Vloer Is Lava Kaartspel

 7,99

The floor is lava nu in een kaartspel. De bedoeling van het spel is dat spelers hun eigen stenen kaarten bouwen om veilig te blijven. Tegelijkertijd moeten de spelers de stenen kaarten van hun tegenstander proberen te vernietigen. De laatste speler die niet in de lava eindigt wint.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

De Vloer Is Lava is een kaartspel dat gebaseerd is op het bekende spel waarbij de spelers zichzelf moeten verplaatsen zonder de grond te raken. In dit kaartspel moeten spelers hun eigen stenen bouwen om niet in de lava te vallen. Tegelijkertijd moeten spelers proberen de stenen van hun tegenstanders kapot te maken om hun kansen te vergroten. De laatste speler die veilig blijft wint.
Met De Vloer Is Lava Kaartspel kunnen spelers strategisch spelen en hun kansen vergroten door de juiste kaarten op het juiste moment te spelen. Het spel biedt een leuke uitdaging voor alle leeftijden en is perfect voor gezinnen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een nieuwe en spannende manier om tijd door te brengen.
Hoe speel je De Vloer Is Lava Kaartspel?

Allereerst krijgt iedere speler een lavakaart, 3 steenkaarten en een kaart met een poppetje. Deze kaarten legt iedereen voor zich neer. Daarnaast krijgt elke speler 5 kaarten in zijn/haar handen. Met deze kaarten kun je extra stenen bouwen of stenen van andere spelers kapot maken. Dit doe je door een build of destroy kaart op te leggen, of door 3 of 5 dezelfde kaarten op te leggen. Elke speler mag maximaal 5 stenen hebben tussen de lava en zijn poppetje. Ook zit er een block kaart in het spel. De block kaart kan gebruikt worden om te voorkomen dat iemand een steen bij jou weghaalt.

Inhoud van de verpakking

84 speelkaarten
instructies

Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere kinderspellen.

Leeftijd

5+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077296893

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!