Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

DE ULTIEME FAMILIE ERVARING

🌟 Betrokkenheid, verbinding en groei: Triominos is meer dan een spel – het biedt families de kans om op een dieper niveau samen te komen terwijl ze volop plezier beleven.

🧠 Leer door te spelen: Leer je kinderen wiskundige vaardigheden, kritische analyes, en cognitieve vaardigheden terwijl ze strategisch leren denken. Dit alles op een leuke en interactieve manier.

🌈 Oneindige mogelijkheden: Vanaf het maken van creatieve figuren tot het bedenken van unieke strategien. Triominos triggert creativiteit en bevordert out-of-the-box denken.

🧩 Plezier voor alle generaties: Nodig je opa’s, oma’s, ooms, tantes, en vrienden uit! Triominos is voor alle generaties en bevordert geweldige gesprekken.

🎁 Het perfecte cadeautje: op zoek naar een cadeautje met betekenis? Geef onvergetelijke ervaringen cadeau met Triominos.

TRIOMINOS IN ACTIE

📽️ Bekijk nu: ontdek hoe Triominos families samen brengt in een wereld vol humor en onvergetelijke ervaringen.

Onze Triominos Producten

De doos van het strategiespel Triominos Conquest vanuit een linkerhoek

Triominos Deluxe

Het originele Triominos spel in Deluxe uitvoering! Een tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De doos van het strategische tegelspel Triominos Deluxe

Triominos Conquest

Triominos Conquest is een nieuwe variant van het populaire spel. Verover gebieden om extra punten te verdienen. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Triominos Extra Large

Triominos Extra Large is een XXL variant van het bekende Triominos spel, met extra grote cijfers op grote driehoekige stenen. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De doos van het strategiespel Triominos Conquest vanuit een linkerhoek

Triominos 6 Players

Een handige uitbreiding op het originele spel! Nu kun je tot wel 6 spelers spelen. Een tactisch spel met driehoekige stenen. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De doos van het strategische tegelspel Triominos Deluxe

Triominos Travel tin

Een handige uitbreiding op het originele spel! Nu voor op reis. Een tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Triominos Travel

De handige uitbreiding op het originele spel! Nu voor onderweg. Een tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Triominos Junior

Triominos nu ook voor de kleintjes! Leuk, kleurig en spannend Triominos spelen. Wie zal de meeste fiches verdienen? Het spel is geschikt voor 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!