Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

Shit happens: Waar humor geen grenzen kent!

πŸŽ‰ Ervaar eindeloos gelach en bond met familie en vrienden terwijl je door de meest absurde situaties navigeert in Shit Happens, het hilarische party spel.

πŸ’¬ Daag je geliefden uit om de ellende van onverwachte vervelende scenario’s op de ‘shit-o-meter’ schaal te rangschikken. Een unieke twist aan je spelletjesavond gesprekken!

πŸ‘ͺ Shit Happens is perfect voor alle generaties, waarbij de familie editie zorgt voor spetterend plezier bij kinderen van 14+ en het origineel ontworpen voor volwassenen van 18+. Kies de versie die het best bij jouw feestje of bijeenkomst past!

🀣 Ontdek het plezier van discussieren of ”Je vader naakt zien” erger is dan ”elke nacht in bed plassen” terwijl jij en je gezelschap onvergetelijke momenten delen.

🀩 Bereid je voor op niet kunnen stoppen met lachen, onvergetelijke momenten, en uren van plezier, want Shit Happens is niet zomaar een spel; het is de sleutel om de genieten van elke spelletjesavond!

Shit Happens in Actie: Zie hoe de hilariteit zich ontvouwd!

Klaar om getuige te zijn van de hilariteit? Mis het niet! Bekijk onze Shit Happens video commercial nu en wees voorbereid om mee te doen an het avontuur πŸ“ΊπŸ€£.

Onze Shit Happens Producten

De doos van het hilarische spel Shit Happens
Shit Happens 18+

Bij Shit Happens krijgt elke speler twee kaarten uitgedeeld. Je plaatst deze kaarten voor je neer in een gerangschikte volgorde, van minst erg (links) naar ergste (rechts).

De doos van het hilarische spel Shit Happens (NL)
Shit Happens (NL)

Leven is een aaneenschakeling van momenten, soms geweldig en soms, nou ja, niet zo geweldig. Het is een rit vol verrassingen en onvoorziene gebeurtenissen.

De doos van het hilarische spel Shit Happens Familie Editie
Shit Happens Familie Editie (NL)

Welkom bij de Shit Happens Familie Editie (NL), een spannend gezelschapsspel dat geschikt is voor het hele gezin (14+).

De doos van het hilarische spel Shit Happens
Shit Happens De Ijskoude Winter Editie

Ontdek de ultieme hilariteit en winterse weerzin met Shit Happens: De IJskoude Winter Editie! Dit meeslepende partyspel zal je zeker doen huiveren en lachen tegelijk.

De doos van het hilarische spel Shit Happens (NL)
Shit Happens 50 Shades Of Shit

Stap in de wereld van Shit Happens 50 Shades of Shit, een uitdagende variant die zowel afzonderlijk als in combinatie met de klassieke versie kan worden gespeeld. 

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!