Home Spellen aanbod That’s life Gallery Edition: Frans Hals

That’s life Gallery Edition: Frans Hals

 10,99

In deze Gallery Edition: Frans Hals Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Frans Hals verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Frans Hals verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

6 op voorraad

Beschrijving

Hou jij van kunstwerken en vind jij puzzelen leuk? In deze Gallery Edition: Frans Hals Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Frans Hals verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Frans Hals verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Dimensies en gewicht van de puzzel
De That’s Life Gallery Edition: Frans Hals puzzel heeft afmetingen van 68x48cm indien compleet. De doos inclusief puzzel weegt 725 gram. De afmetingen van de doos zijn 27×36,5x6cm.

Verzamel de gehele That’s Life Gallery Edition
Naast de That’s Life Gallery Edition: Frans Hals zijn er nog meer Gallery Editions te verzamelen! Zie hieronder welke edities er nog meer te verzamelen zijn:
That’s Life Gallery Edition: Claude Monet
That’s Life Gallery Edition: Piet Mondriaan
That’s Life Gallery Edition: Leonardo da Vinci
That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh
That’s Life Gallery Edition: Rembrandt van Rijn
That’s Life Gallery Edition: Isaac Israëls
That’s Life Gallery Edition: Johannes Vermeer
Beschrijving Frans Hals
Frans Hals (1528-1666) was een Nederlandse schilder. Hij staat bekend om zijn losse schilderwerk. Hij hielp de levende stijl te introduceren in the Nederlandse kunst. Frans Hals speelde ook een grote rol in de evolutie van de 17e eeuwse groepsportretten. Frans Hals schilderde voornamelijk grote groepsportret schilderijen.Hij was een Nederlandse gouden eeuw schilder wiens schilderijen zeer realistisch waren.

That’s Life Puzzels
De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That’s Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?

Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.
Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

 

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077229228

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!